Redactia.ro
Home » Sport » Cum se poate califica România la Euro! Golaverajul ar putea fi cheia

Cum se poate califica România la Euro! Golaverajul ar putea fi cheia

Federația română de fotbal a făcut toate calculele despre cum se poate califica România la Euro. Golaverajul i-ar putea ajuta pe tricolori să-și îndeplinească visul.

Naționala condusă de Cosmin Contra ar trebui să câștige la scor meciul cu Malta, care se dispută duminică la Ploiești. După 5 meciuri jucate în preliminariile Euro 2020, Suedia se luptă cu România în acest moment pentru locul 2. În acest moment, Suedia are 10 puncte, golaveraj +5, iar România are 7 puncte, golaveraj +5. Într-o primă variantă cele două echipe obțin același număr de puncte din meciurile cu Spania, Norvegia, Insulele Feroe și Malta, iar România trece cu 2-1 de Suedia, atunci vom fi la egalitate de puncte cu nordicii. Primul criteriu de departajare, rezultatul direct, se va elimina (egalitate de puncte, egalitate de goluri marcate în meciul direct, egalitate de goluri marcate în deplasare în meciul direct). Al doilea criteriu este golaverajul general în grupă. În acest moment suntem la egalitate. Astfel, nu este de ajuns ca România să câștige cu Suedia 2-1. Tricolorii sunt nevoiți să bată la scor pe Malta, duminică (Suedia a învins acasă Malta cu 3-0). Trebuie să facem scor și în deplasare cu Feroe (Suedia a învins 4-0).

Clasament grupa F

1. Spania 5 5 0 0 15 puncte
2. Suedia 5 3 1 1 10 puncte
3. Norvegia 5 2 2 1 8 puncte
4. România 5 2 1 2 7 puncte
5. Malta 5 1 0 4 3 puncte
6. Insulele Feroe 5 0 0 5 0 puncte

România-Malta se joacă duminică, de la ora 19:00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești. Prețul unui bilet este de 25 lei (peluze) și 50 lei (tribune). Biletele sunt disponibile la caseria arenei până în ziua meciului.

Citește și: Diego Maradona nu poate sta departe de fotbal! Va antrena din nou

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: