Redactia.ro
Home » Sport » Diego Maradona nu poate sta departe de fotbal! Va antrena din nou

Diego Maradona nu poate sta departe de fotbal! Va antrena din nou

Diego Maradona nu poate sta departe de fotbal! Va antrena din nou

Diego Maradona nu poate sta departe de fotbal! După o perioadă în care a avut mai multe probleme de sănătate, fostul campion mondial revine pe banca tehnică. Echipa Gimnasia La Plata, din prima ligă argentiniană anunţă sosirea lui Maradona.

„Cel mai frumos club din lume te salută. Fiecare colţişor din cel mai frumos club din lume te salută ” au scris pe contul oficial cei de la Gimnasia.

În acest moment formaţia este pe ultimul loc în clasament, cu un punct după cinci etape. Este pentru a treia oară când „El Pibe de Oro” antrenează în Argentina. În trecut i-a pregătit pe cei de la Deportivo Mandiyú şi Racing, apoi a mers în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl şi Al Fujirah. Diego Maradona a pregătit şi naţionala Argentinei la Cupa Mondială din 2010

Citește și: Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open! O va întâlni pe Serena

Probleme medicale pentru Diego Maradona

Fosta vedetă a celor de la Napoli, în vârstă de 58 de ani, s-a operat la genunchiul drept în urmă cu aproape două luni. Din cauza intervenţiei a fost nevoit să plece de la echipa mexicană Dorados de Sinaloa, pe care o antrena. În perioada de recuperare de după operaţie, Maradona s-a îngrăşat foarte mult şi se deplasează din ce în ce mai greu. „El Pibe de Oro” are mai multe probleme de sănătate. În ianuarie a fost internat după ce medicii i-au descoperit o hemoragie gastrică în urma unui cotrol. În plus are şi dureri la un umăr. În urmă cu ceva vreme a avut probleme din cauza consumului de droguri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: