Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open! O va întâlni pe Serena

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open! O va întâlni pe Serena

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open, după un meci incredibil. În ultimul act se va bate pentru trofeu cu Serena Williams.

Bianca Andreescu a învins-o în semifinale cu 7-6(3), 7-5, pe Belinda Bencic, și a ajuns pentru prima data într-o finală de Grand Slam. După ce a trecut de Belinda Bencic a ajuns la 12 meciuri castigate consecutiv. Elvețianca a pus presiune la retur în primul set, dar a ratat toate cele şase mingi de break pe care le-a avut, pierzând apoi în tiebreak. În actul secund, Bencic a condus cu 5-2, însă canadianca a revenit spectaculos. I-a stricat ritmul adversarei atunci când era mai important. După două ore și 12 minute de joc canadianca de origine română a reușit să câștige.

„Houdini Act” au titrat ziarele

„Houdini Act”. Așa au descries ziarele dar și site-ul WTA, victoria Biancăi Andreescu, făcând referire la unul dintre cei mai mari iluzioniști din lume.

“Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu un an că voi ajunge aici, în finală, anul acesta, i-aş fi spus că e nebun. Cred că totul a început pentru mine la Auckland iar Indian Wells-ul a fost momentul decisiv pentru ascensiunea mea. Este ireal! Este ireal ce mi se întâmplă! Nu ştiu ce să spun, e un vis devenit realitate”, a declarant Bianca după meci.

În finala o va întâlni pe Serena Williams, care a învins-o cu 6-3, 6-1 pe Elina Svitolina, locul 5 în clasamentul mondial. Serena s-a calificat pentru a zecea oară în carieră în finala turneului de la Flushing Meadows. Americanca are până acum în palmares 23 de titluri de Grand Slam.

„Serena este o campioană şi pe teren, şi în afara lui. Am vorbit cu antrenorul meu înainte de turneu că ar fi frumos să jucăm din nou. Este senzaţional că o vom face!”, a declarant Bianca Andreescu.

Citește și: “I-am respectat prea mult în prima repriză”! România, pe locul 4 în Grupa F

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: