Redactia.ro
Home » Sport » “I-am respectat prea mult în prima repriză”! România, pe locul 4 în Grupa F

“I-am respectat prea mult în prima repriză”! România, pe locul 4 în Grupa F

Florin Andone a inscris in meciul cu Spania

“I-am respectat prea mult în prima repriză”, a declarant selecționerul Cosmin Contra, după ce România a pierdut 1-2 meciul cu Spania, din preliminariile Euro 2020.

După eșecul cu Spania, România a ajuns pe poziția a patra, fiind depășită de Norvegia, care s-a impus pe teren propriu, 2-0 cu Malta. Primul loc în grupă este ocupat de ”Furia Roja”, iar Suedia e pe locul 2.

“I-am respectat prea mult în prima repriză. Am creat spații, iar lor le plac foarte mult. Am luat cea mai proastă decizie în fiecare moment. Am rămas în joc doar datorită lui Ciprian. În repriza a doua s-a schimbat totul. Cred că jucătorii care au intrat s-au comportat foarte bine. Trebuie să ne revenim până la meciul cu Malta“, a declarat Cosmin Contra.

„Meciurile mai grele sunt cele în care nu am ce să apăr. Sunt aceleași șanse pe care le aveam și înaintea acestui meci. Suntem în luptă încă pentru locul doi. Din păcate cred că vom juca fără spectatori. Nu înțeleg de ce fanii fac aceste gesturi „, a declarat Ciprian Tătărușanu, la Digi Sport.

Tătărușanu, lăudat de colegi

“Cred că meritam egalul. Tătărușanu a fost clar omul meciului. Am încercat tot ce am putut, dar nu a fost destul. Știam ce ne așteaptă, trebuia să stăm închiși. Bine că am scăpat ușor în prima repriză. Am avut șanse să egalăm. Am dat gol dar din păcate nu a ajutat la nimic ”, a declarant Florin Andone, la PRO Tv.

Cu puțin noroc meciul ar fi putut să se termine la egalitate. Chiar dacă în prima repriză tricolorii au fost spulberați, în partea a doua și-au revenit, mai ales după schimbările inspirate făcute de Contra.

“Am reușit să echilibrăm jocul în repriza a doua. Puteam să egalăm și cred că meritam. Știam că este o echipă puternică. Țin bine de minge, au posesie bună. Cu oricine au jucat au avut controlul meciului. Nu ne-a fost frică de ei “, a spus Vlad Chiricheș, la PRO Tv.

Fanii au pătruns pe teren

Doi fani au pătruns pe teren după de Andone a marcat. Unul a mers direct spre Ramos, spunându-i câteva cuvinte. Pe stadion au fost și torte aprinse, dar și petarde. Acum naționala riscă să fie sancționată drastic după aceste incidente. Tricolorii ar putea juca fără spectatori meciurile cu Norvegia și Suedia.

“Din păcate și eu și jucătorii am făcut apel către toți suporterii să fim civilizați. Din păcate asta este situația”, a spus selecționerul.

Citește și: România pierde în fața Spaniei cu 1-2! Tătărușanu, fenomenal!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: