Redactia.ro
Home » Monden » Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice: „Nu vreau să cheltuiesc bani”

Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice: „Nu vreau să cheltuiesc bani”

Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice

Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice. Actrița formează un cuplu cu Cristi Pitulice de mai bine de doi ani, iar în curând își vor uni destinele. Vedeta a declarat că nu vrea să cheltuiască prea multi bani, dorind să fie un eveniment simplu.

Cum se pregătește Ioana Ginghină de nunta cu Cristi Pitulice: „Nu vreau să cheltuiesc bani”

Ioana Ginghină a divorțat în 2019 de Alexandru Papadopol și și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice. Cei doi au relație de doi ani, iar acum se pregătesc să facă nunta. După ce niște prieteni i-au rugat să le fie nași, Ioana și Cristi au decis să își unească destinele. Actrița a declarat că nu își mai dorește să îmbrace rochia de mireasă, deoarece a mai fost căsătorită de două ori. În vârstă de 44 de ani, actriț a declarat că nunta va fi una simplă, mai mult ca o petrecere, unde vor fi invitați doar cei apropiați.

La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități”, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină se înțelege foarte bine cu fiica ei, Ruxandra. Actrița este foarte fericită de noua sa relație, iar el Ruxi și partenerul mamei sale se înțeleg foarte bine. „Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită”, a mai spus Ioana Ginghină pentru aceeași sursă.

Ce relație există între Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Vestea că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai formează un cuplu din 2019, iar vestea despărțirii lor a picat ca o bombă în lumea mondenă. Deși au existat câteva controverse între ei, ulterior Ioana și Alexandru au ajuns la sentimente mai bune, atât de dragul fiicei lor, cât și pentru că de-a lungul anilor au petrecut multe momente frumoase împreună.

Ioana Ginghina a declarat că l-a anuntat pe Alexandru Papadopol ca va face nunta cu Cristi Pitulice. Actrița l-a pus in temă, pentru că au rămas în relații bune și se înteleg foarte bine. „Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi, este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet, așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separat, acum apele s-au limpezit”, a declarat Ioana Ginghină pentru Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: