Redactia.ro
Home » Știri » Cum se simte băieţelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam. Medicii au făcut anunţul

Cum se simte băieţelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam. Medicii au făcut anunţul

Diagnostic greșit la Spitalul din Aiud: Copil de 1 an și 7 luni cu fractură de claviculă trimis acasă. Părinții sunt revoltați 

Băieţelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, la Botoşani, în urmă cu o lună, se luptă în continuare să supravieţuiască.

Din păcate, fratele lui mai mic, implicat în aceeaşi dramă, nu mai trăieşte.

Medicii au anunţat că se simte mai bine

Starea micuţului de 3 ani era, în urmă cu două săptămâni, critică, acesta aflându-se în comă profundă, însă de curând a început să răspundă la stimuli.

Cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași au reușit să îi îmunătățească starea, iar acum băiatul dă semne că își revine.

„Despre pacientul în vârstă de 3 ani de la Botoșani putem spune în acest moment că se observă o ameliorare neurologic. Răspunde la stimuli, plânge”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași.

Mama şi-a aruncat copiii pe geam

Cu aproximativ o lună în urmă un caz șocant s-a petrecut în Botoșani. O mamă și-a aruncat pe geam copiii în vârstă de 2 și 3 ani. Unul dintre micuți, cel în vârstă de 2 ani a murit, în timp ce fratele lui a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași.

Reamintim că mama celor doi a fost transportată și internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. La momentul respectiv, aceasta spunea că a fost determinată de soțul său să recurgă la un asemenea gest, acela de a-și arunca pe geam cei doi copii și mai apoi să se sinucidă.

Pe biletul de adio pe care i l-a lăsat partenerului său de viață a notat: „Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: