Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a suferit un atac cerebral. Actrița a fost internată de urgență

Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a suferit un atac cerebral. Actrița a fost internată de urgență

GALERIE FOTO (2) Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a suferit un atac cerebral

Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a suferit un atac cerebral. În urmă cu o zi, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un atac cerebral. Actrița a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Care este starea de sănătatate a acesteia?

Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a suferit un atac cerebral. Actrița a fost internată de urgență

Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a suferit un atac cerebral. Mama lui Mihai Mitoșeru se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Actrița a ajuns de urgență la spital, după ce ieri seara, a suferit un atac cerebral. Prezentatorul tv a contactat-o telefonic pe mama sa, iar aceasta nu a mai răspns, motiv pentru care s-a îngrijorat și a mers repede la ea acasă. Camelia Mitoșeru a fost găsită de fiul ei în casă, dar aceasta nu putea să vorbească. Ulterior, Mihai a sunat repede la ambulanță, iar actrița a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca din Capitală.

Vedeta va fi externată vineri, iar starea sa de sănătate este bună. ”Este bine, vorbește bine, mai stă până vineri în spital! 🙏”, potrivit Spynews.ro. Prezentatorul tv nu-și poate vizita mama la spital din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, dar păstrează legătura cu medicii care se ocupă de ea.

Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier

În urmă cu câteva luni, Camelia Mitoșeru a trecut printr-o intervenție dificilă. Mama celebrului prezentator tv, Mihai Mitoșeru a fost operată pe creier. După marea cumpănă prin care a trecut, actrița a vorbit despre cum a depășit acel moment medical delicat și cum reușește să își păstreze zâmbetul și vitalitatea. Actrița a declarat că a ajuns la această operație din pură întâmplare, după ce i s-a descoperit o tumoră benignă, care s-ar fi putut agrava în timp. Tumora Cameliei Mitoșeru s-a rezolvat lent, și nu a dat niciun simptom.

Prezentatorul tv a declarat că mama lui și-a dat seama în luna noiembrie a anului trecut că ceva nu este în regulă. Acesta a spuc că actrița amețea des, iar când o suna ea nu zicea nimic. Mihai Mitoșeru declara că îi era teamă să nu fi suferit un atac cerebral, căci mama lui a uitat ce a vrut să îi spună, deși era conștientă. „La urgență i-au făcut RMN. I-a ieșit foarte clar: era ditamai tumora. M-am speriat foarte tare. Mama nu s-a speriat. E mult mai puternică. Drept dovadă, domnul profesor Ciurea m-a sunat și ieri. La așa ceva te duci la omul cel mai bun, care are cea mai bună experiență”, declara Mihai Mitoșeru în urmă cu ceva timp.

Mihai Mitoșeru le-a cerut ajutorul internauților ca să doneze sânge pentru mama lui. Acesta a postat un mesaj de socializare pe Facebook. „Când am ajuns la operație, domnul doctor mi-a zis că n-a avut curaj să mă bage în operație pentru că nu a avut sânge. Am plecat acasă. Până a doua zi seara, s-a strâns sânge”, a declarat Camelia Mitoșeru. Oamenii au mers să doneze sânge la clinica în urma apelului public pe care l-a făcut fiul ei. Operașia a durat opt ore, iar medicul a scos o tumoră de 6 centimetri.

Camelia Mitoseru dupa operatie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: