Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Unde a fost surprins de paparazzi

Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Unde a fost surprins de paparazzi

GALERIE FOTO (3) Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Unde a fost surprins de paparazzi

Cătălin Botezatu s-a întors de la controlul din Turcia și este mai bine ca niciodată! Unde și cu cine a fost surprins creatorul de modă după revenirea în Capitală?

Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Celebrul creator de modă și-a format un nume răsunător în industrie și este des în atenția publicului pentru felul cum își trăiește viața controversată. De curând, acesta a apărut în atenția presei cu un lucru mai puțin fericit, și anume că a fost la un control medical în Turcia.

Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Problemele de sănătate ale designer-ului se cunosc deja de mai mult timp, însă cu fiecare control starea lui este îngrijorătoare. Recent, acesta a ajuns în Turcia, unde a făcut un nou set de analize. Acum, starea lui de sănătate este stabilă, însă medicii i-au impus câteva restricții alimentare.

Chiar și așa, celebrul creator de modă nu s-a putut abține și, imediat cum a ajuns în România, a ieșit la un restaurant din Capitală alături de mai mulți prieteni. Deși este cunoscut pentru că îi place opulența și luxul, asta nu-l împiedică să mănânce la restaurante fără pretenții. Designerul și prietenii lui au avut parte de un ospăț pe stil tradițional.

Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Paparazzii spynews.ro l-au surprins pe Cătălin Botezatu la un restaurant din Capitală renumit pentru mâncarea tradițională. Creatorul de modă a ajuns acolo la local pe înserate, acolo unde era așteptat de prietenii lui. Prezența lui a fost impecabilă, așa cum ne-a obișnuit, având freza perfect aranjată și era îmbrăcat casual, piesa de rezistență fiind perechea de cizme din picioare, la care Bote a preferat să nu închidă fermoarul.

Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Unde a fost surprins de paparazzi

Cătălin Botezatu a petrecut ceva timp în restaurantul cunoscut pentru mâncarea tradițională, însă a venit momentul să părăsească locația, însă nu a făcut-o singur. În imaginile surprinse de paprazzii se observă cum prietenul lui Botezatu intenționează să iasă primul din restaurant, dar se întoarce din drum când și dă seama că designeriul nu îl urmează.

Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Unde a fost surprins de paparazzi

Creatorul de modă a fost reținut de un fan care i-a cerut să facă o fotografie cu el, iar Bote nu a putut să-l refuze. Preț de câteva momente, Cătălin Botezatu s-a pozat și a schimbat câteva cuvinte cu fanii lui, apoi a ieșit din local, urmat de amicul său. Aparent, cei doi au plecat împreună către casă, designerul urcându-se în mașina condusă de prietenul lui.

Ce nu mai are voie Cătălin Botezatu să mănânce?

Cum se simte Cătălin Botezatu după controlul medical din Turcia? Deși starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu este stabilă acum, medicii i-au impus câteva restricții care să-l ajute să mențină această stare cât de mult se poate. Astfel, după controlul amânunțit din Turcia, medicii i-au spus designer-ului că nu mai are voie să mănânce zahăr.

”Aşa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieşit bine! Singurul lucru mai puţin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri. Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunţ la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet şi să am o alimentaţie echilibrată”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit ciao.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: