Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 14 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon: «Mănânc orice, beau de rup!»

Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 14 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon: «Mănânc orice, beau de rup!»

În urmă cu 14 ani, Cristian Țânțăreanu a primit diagnosticul de cancer la colon și, de atunci, a ales să se bucure de viață în întregime, fără a ține cont de restricții și de reguli. Milionarul afirmă că a continuat să se bucure de mâncare și băutură în limitele dorite, fără restricții, și a trăit după propriile reguli. Cristian Țânțăreanu rămâne o persoană extrem de activă și asigură pe toată lumea că nu se află într-o stare de sănătate precară, contrar zvonurilor, ci dimpotrivă. Iată ce a declarat afaceristul, în vârstă de 79 de ani!

Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 14 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon

Cu 14 ani în urmă, Cristian Țânțăreanu a primit diagnosticul dur de cancer la colon, eveniment care a marcat o schimbare semnificativă în viața sa. Deși în ultimul timp a preferat să stea departe de atenția publicului și presa nu mai relatează despre petrecerile grandioase ale afaceristului, Cristian Țânțăreanu se află într-o formă foarte bună și are un tonus de invidiat chiar și de către cei mult mai tineri decât el.

Cristian Țânțăreanu a avut o luptă grea cu o boală teribilă și a ieșit învingător, motiv pentru care nu se teme de moarte, ci îi este teamă de agonie. „Nu mi-e frică de moarte! O voi întâmpina cu bucurie! Mi-e frică de durerea prelungită”, a declarat Cristian Țânțăreanu cu ceva timp în urmă în timpul unei apariții în emisiunea „Fiță cu Adiță”. În prezent, omul de afaceri afirmă că nu i se impun restricții de către medici și se bucură de toate aspectele plăcute ale vieții.

„Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.

Mihai Leu, da, s-a operat în România, dar pe mine m-au sfătuit atunci să mă tratez în străinătate, poate că era un alt caz, mai grav, nu știu ce să spun. Mă bucur că și el este bine acum”, a declarat acesta, conform celor de la Playtech.

Cristian Țânțăreanu a găsit o modalitate atipică de a se relaxa – fillmele pentru adulți

La vârsta de 79 de ani, Cristian Țânțăreanu rămâne la fel de energic, chiar dacă pandemia a pus capăt celebrelor sale petreceri de la Corbeanca. Cu toate acestea, el a găsit o altă modalitate de a se relaxa: vizionarea de filme pentru adulți.

„Deschid televizorul și mă uit la știri. Și mă mai uit la filme pentru adulți, cu astea mă mai bucur și eu. Mi-a luat soția program TV, am abonament, de ziua mea. Filmele pentru adulți nu-mi fac rău la inimă, îmi fac bine la prostată”, povestea afaceristul, în urmă cu doar câteva luni.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: