Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă: „Este prezent, cooperant și foarte sensibil „

Cum se simte Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă: „Este prezent, cooperant și foarte sensibil „

Cum se simte Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă

Cum se simte Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă. Pilotul de raliuri se simte mai bine, după ce luni de zile a luptat pentru viața sa. Rebecca Onoriu a vorbit despre starea de sănătate a acestuia.

Cum se simte Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă: „Este prezent, cooperant și foarte sensibil „

Daniel Onoriu s-a luptat pentru viața sa. Anul trecut a apelat la o operație de micșorare a stomacului, pe care a făcut-o în Turcia. Când s-a întors în România, pilotul de raliuri s-a simțit foarte rău, fiind internat de urgență la Spitalul Floreasca din București. Acesta a fost în stare gravă, iar medicii s-au luptat pentru a-l salva.

Din fericire, în urmă cu câteva zile, Daniel Onoriu a ieșit din comă, iar familia este extrem de fericită. Rebecca Onoriu a oferit declarații despre starea de sănătate a acestuia. „Am fost în urmă cu două zile la el și pot să vă spun că Daniel al nostru este un frumos și un luptător. S-a tras la față, a căpătat o culoare frumoasă și parcă a întinerit. Este prezent, cooperant și foarte sensibil, plângăcios. A trebuit să aleg cu grijă subiectele de discuție. I-am spus de tatăl și mama lui și a început să plângă, i-am arătat pozele noastre de pe Facebook. Probabil s-a văzut în putere și ce fericit era”, a mărturisit Rebecca Onoriu, în cadrul emisiunii Star News.

Familia și apropiații au sperat că Daniel își va reveni, iar minunea s-a întâmplat. Rebecca a declarat că pilotul își revine cu pași mici,iar într-o zi se va repune pe picioare. „Este în continuare internat tot pe secția de terapie intensivă, nu l-au mutat pe salon, supravegheat atent medical. A cerut un anume suc din care sigur că a și băut, o gură, de poftă. Mănâncă supă cremă, iaurturi. Face de trei ori pe zi masaj. L-am întrebat dacă îl doare ceva în timpul ședințelor și a zis că nu, chiar era încântat. Face progrese pentru că își mișcă picioarele și brațele mult mai bine”, a adăugat aceasta.

Soția pilotului îl acuză pe medicul care i-a operat soțul

Isabela Onoriu, soția lui Daniel, a făcut acuzații grave la adresa medicului care l-a operat pe acesta. Isabela îl acuză pe medicul din Turcia malpraxis. “Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic”, declara aceasa în urmă cu câteva luni.

Daniel Onoriu nu era foarte gras, dar a avea planuri și voia să slăbească. După ce a făcut o intervenție de micsorare de stomac, Daniel s-a simtit rău, ajungând în stare gravă la spital. Se pare că pilotul de raliuri a fost trimis acasă la scurt timp după operație, fără să fi fost consultat. A vomitat sânge, după care a intrat în comă, la Spitalul Floreasca. „După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație.Iar el, din gurmandul pofticios care era, când a ajuns acasă nici nu a mâncat. A băut doar lichide cred, i-au fost tăiați centrii foamei”, povestea Isabela Onoriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: