Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu s-a trezit după 55 de zile de comă indusă. Care au fost primele cuvinte ale pilotului de raliu

Daniel Onoriu s-a trezit după 55 de zile de comă indusă. Care au fost primele cuvinte ale pilotului de raliu

GALERIE FOTO (5) Daniel Onoriu s-a trezit după 55 de zile de comă indusă.

Daniel Onoriu s-a trezit după 55 de zile de comă indusă.Nepotul lui Gabi Luncă s-a trezit din comă și a putut vorbi cu familia sa. Pilotul de raliuri a deschis ochii, iar soția sa este extrem de fericită. Aceasta a fost mereu alături de Daniel și a sperat într-o minune că pilotul își va reveni.

Daniel Onoriu s-a trezit după 55 de zile de comă indusă. Care au fost primele cuvinte ale pilotului de raliu

Daniel Onorariu a fost în stare gravă după ce a suferit o interventie de micșorare a stomacului, în Turcia. Ulterior, acesta s-a simtit foarte rău și a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Familia lui Daniel Onoriu a trecut prin momente cumplite, având în vedere că fostul pilot de raliuri a stat în comă indusă timp de 55 de zile.Ziua de miercuri,27 ianuarie a fost o zi importantă pentru familia lui Daniel, deoarece acesta s-a trezit din comă. Nepotul lui Gabi Luncă a deschis ochii și a vorbit cu cei dragi.

Estera Onoriu, mătura lui Daniel a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că pilotul a rostit primele cuvinte după 55 de zile. El a rugat-o pe asistentă să-i cheme familia la spital, iar atunci Daniel a întrebat-o de câte zile este internat. „A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?»”, a spus Estera Onoriu.

Familia lui Daniel Onoriu este extrem de fericitp și se bucură foarte mult că acesta nu are sechele după aproape două luni de comă indusă. ”Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a mai spus ea.

Daniel Onoriu a știut numele asistentei care a avut grijă de el

Deși fostul pilot de raliuri nu deschidea ochii și nu vorbea, în timp ce era în comă, nepotul lui Gabi Luncă a ținut minte cum o chempa pe asistenta din spital care era grijă de el. Soția și copiii îi spuneau mereu acestuia că asistenta Roxana vine să îl îngrijească, si se pare că Daniel a reținut acest lucru. „Ce e foarte interesant. Când soția și copiii mergeau la el, fiind în comă, îi spuneau numele unei anumite asistente: «Uite a venit Roxana să te spele, să te ajute». Îi spuneau numele acestei asistente. Astăzi, când s-a trezit, a întrebat de Roxana. El nu avea de unde să o știe. Semn că în subconștient s-a înregistrat”, a mai spus ea.

Reamintim că nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la spital în urmă cu aproape două luni, după ce a apelat la o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia, dar operația nu a decurs bine, iar acestas-a simtit rău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: