Redactia.ro
Home » Monden » Veste bună despre Daniel Onoriu. Pilotul s-a trezit din comă

Veste bună despre Daniel Onoriu. Pilotul s-a trezit din comă

Cum se simte Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă

Veste bună despre Daniel Onoriu. Pilotul de raliuri se află internat la spitalul Floreasca din Capitală, iar după luni de zile în care a stat in comă, Daniel Onoriu s-a trezit. Starea sa de sănătate a evoluat din ce în ce mai bine, iar familia este fericită.

Veste bună despre Daniel Onoriu. Pilotul s-a trezit din comă

Daniel Onoriu a fost internat de urgență la spital, la începutul lunii decembrie. Pilotul de raliuri ar fi suferit o hemoragie internă, în urma unei operații de tăiere de stomac care a avut loc în Turcia. Ulterior, acesta a intrat în comă infusă, iar medicii s-au luptat până acum pentru a-i salva viața. Din fericire, nepotul lui Gabi Luncă s-a trezit din comă, iar vestea a fost dată de verisoara lui. Pilotul s-a trezit astăzi, după aproape o lună și jumătate în care s-a aflat în comă indusă. „MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Mulțumim lui Dumnezeu”, a fost mesajul scris de Rebeca Onoriu pe pagina ei de Facebook.

În urmă cu câteva zile, verisoara lui Daniela anunța că medicii intentionau să-l trezească pe acesta, dar era nevoie în continuare de sânge. „Este nevoie in continuare de sânge pentru Daniel. Starea lui actuala este una mult mai buna. A făcut progrese considerabile. (…) S-au reglat și analizele, care sunt bune. In continuare este nevoie de sânge, fac apel pentru vei care doresc sa ne ajute. Medicii spun ca săptămâna viitoare vor sa îl trezească pe Daniel„, declara Rebeca la Antena Stars.

Familia lui Daniel Onoriu au trăit clipe de coșmar

Fostul campion național de raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, dar operația nu a mers bine, iar nepotul lui Gabi Luncă a ajuns de urgență la spital. În vârstă de 43 de ani, Daniel Onoriu a fost în stare gravă, iar medicii s-au luptat pentru a-l salva. Soția sa, Izabela, i-a acuzat pe medicii turci care l-au operat. Fostul pilot a avut în trecut un accident teribil de motocicletă, stând 9 zile în comă.

„În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație. În timpul operației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară”, a declarat soția pilotului, conform realitateasportiva.net.

Familia acestuia spera într-o minune, iar rugăciunile lor au fost ascultate. În urmă cu câteva săptămâni, Izabela spunea că soțul ei se va face bine. „Șanse sunt. Eu cred în continuare că sunt șanse să își revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-și revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine.Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat și merge. O să fie cu pași mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus Isabela Onoriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: