Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor săi. Fiul ei a făcut primele declarații de la moartea sa

Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor săi. Fiul ei a făcut primele declarații de la moartea sa

GALERIE FOTO (2)

Gabi Luncă a murit cu mulți ani în urmă, dar numele ei a rămas consacrat pe vecie. Nu multă lume știe ce avere le-a lăsat regina muzicii lăutărești copiilor ei. Fiul ei a vorbit abia acum despre moștenirea primită de la mama sa. Ce a spus Emanuel Onoriu.

Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor săi

Fiul regretatei Gabi Luncă, Emanuel Onoriu a vorbit pentru prima oară de la moartea mamei sale. Acesta a acordat un interviu în care a vorbit despre averea pe care regina muzicii lăutărești le-a lăsat copiilor ei. El a dezvăluit faptul că mama lor a vrut ca fiecare din ei să aibă casă și mașină. Fiul regretatei Gabi Luncă a mărturisit că mama lor le-a lăsat moștenire o casă care a fost ulterior vândută. Acesta împreună cu surorile sale au construit cu acei bani un bloc cu două etaje. Fiecare dintre copii a ajuns să aibă câte un apartament și o mașină.

Înainte să mă nasc eu, mai bine de 50 de ani în urmă, mama mea a cumpărat o casă în Sectorul 1. Această casă a fost demolată și s-a făcut o vilă în locul ei și în anul 2008 a fost vândută. După ce s-a vândut această casă, mama mea, Gabi Luncă, a dat toți banii mie și celorlalte trei surori ale mele. A zis așa că fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani.

Împreună cu sprijinul surorilor mele am reușit să construiesc un imobil, un parter plus două etaje, pe care încă nu l-am finalizat, urmează să mai cheltui niște bani și fiecare dintre noi frații va avea din această construcție câte un apartament. În concluzie, eu am rămas cu două apartamente, surorile mele cu câte un apartament, mașini și bani.„, a povestit Emanuel Onoriu, fiul artistei.

Cum arată casa regretatei Gabi Luncă

Georgiana Condică este norocoasa care a reușit să cumpere casa în care a trăit marea artistă Gabi Luncă. Ea este cunoscută drept sosia lui Kim Kardashian din România. Proprietatea nu mai arată deloc așa cum o cumpărase Georgiana, deoarece aceasta a investit o sumă colosală de bani pentru o transforma într-un de lux.

Georgiana Condică a mărturisit că a durat șase luni să amenajeze casa. Ea s-a confruntat cu termene de livrare decalate din cauza pandemiei, dar cu ajutorul unui designer interior a reușit să își creeze oaza de liniște plină de obiecte luxuriante în care să se relaxeze după o zi de muncă.

Mi-am luat în jur de 6 luni să amenajez casa. Am prins perioada cu pandemia, termenele de livrare au fost mai mari, dar a meritat. A ieșit fix cum mi-am dorit. M-am sfătuit cu un deisgner de interior. Eu am ales tot, draperie, canapele. Cel mai mult timp mi-l petrec în living. Este open space cu bucătăria. Am ascuns mobila într-un dulap: chiuveta și aragazul. Am și mașină de spălat vase. Casa a fost făcută fix pentru nevoile mele.

Când voi avea copii, nu voi mai sta aici. Mi-aș dori doi copii. Vreau să mă axez pe asta în viitoarea următoare. Casa mea are lucruri de efect în ea, dar mai puțini utile. Pe covorul ăla nu ai voie să calci, îl ocolești. Mi-am luat covorul vieții mele. (…) Casa este în stilul meu.„, a declarat Georgiana Condică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: