Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV Ce face fiica lui Gabi Luncă pentru a-și alina dorul de artistă? Obiceiul pe care îl are după moartea sa

EXCLUSIV Ce face fiica lui Gabi Luncă pentru a-și alina dorul de artistă? Obiceiul pe care îl are după moartea sa

GALERIE FOTO (3)

Moartea lui Gabi Luncă a fost un șoc pentru mulți oameni, dar mai ales pentru copiii ei! Fiica artistei, Rebeca Onoriu, a dezvăluit gestul pe care îl face pentru a-și alina dorul de mama ei. 

Ce face fiica lui Gabi Luncă pentru a-și alina dorul de artistă? Obiceiul pe care îl are după moartea sa

Rebeca Onoriu este și acum cu inima îndurerată după moartea mamei sale, celebra cântăreață Gabi Luncă. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru redactia.ro că recurge la un gest care să o ajute să-și mai aline dorul de mama ei.

Fiica artistei spune că încă de la moartea mamei sale, aceasta a sunat-o pe mobil, fiind obișnuită să vorbească zilnic cu mama ei la telefon. Deși nu locuiau împreună, cele două vorbeau de foarte multe ori pe zi și știau întotdeauna una de cealaltă, iar acum, acest lucru îi lipsește enorm Rebecăi, care o sună pe mama ei și în ziua de azi.

”Când am luat telefonul mamei în mâna mea, asta am făcut, am sunat-o încontinuu pentru că noi vorbeam la telefon mult. Și chiar dacă nu erau discuții lungi, ne sumat de câteva ori pe zi. Știam una de alta, noi nu am locuit împreună dar ne sunam de multe ori pe zi. Este singura în telefonul meu la numere favorite”, a declarat Rebeca Onoriu în exclusivitate pentru redactia.ro.

Rebeca Onoriu: ”Ultimul număr apelat este al meu”

Relația dintre Rebeca Onoriu și Gabi Luncă a fost una foarte strânsă. Fiica artistei îi spunea totul mamei ei și nu trecea zi fără să-i audă vocea și să mai povestească ce s-a întâmplat. De asemenea, Rebeca Onoriu a mai declarat că, atunci când a primit telefonul mamei sale a observat că ultimul număr apelat de pe telefonul lui Gabi Luncă este al ei, semn că cele două vorbeau foarte mult.

”Când am deschis telefonul ei am văzut că ultimul număr apelat este al meu. Până când nu am avut telefonul în mâna mea am continuat să o sun și probabil că s-o mai sun din obișnuiță. E o pierdere mare pe care o accept. Sunt conștientă că o să trăiesc toată viața cu asta”, a mai declarat Rebeca Onoriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: