Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, supărată pe informațiile false apărute după moartea mamei sale: ”Nu vrem scandal”

EXCLUSIV. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, supărată pe informațiile false apărute după moartea mamei sale: ”Nu vrem scandal”

EXCLUSIV. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, supărată pe informațiile false apărute după moartea mamei sale: ”Suntem amărâte, distruse!”

Rebeca Onoriu este supărată din cauza informațiilor false apărute în presă după moartea mamei sale. Fiica lui Gabi Luncă a făcut declarații cu privire la modul cum a fost judecată de oameni după ce și-a înmormântat mama. 

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, supărată pe informațiile false apărute după moartea mamei sale

Moartea cântăreței Gabi Luncă a fost un șoc pentru toată lumea, iar numele ei a tot apărut în presă după tragica veste. Însă nu toate materialele au fost pe placul fiicei artistei. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a declarat în exclusivitate pentru redactia.ro că este foarte nemulțumită de informațiile false apărute în presă după moartea mamei sale. Aceata spune că s-a scris despre faptul că atât ea, cât și sora ei Estera se roagă pentru mama lor, asta după ce le-ar fi apărut în vis, însă tânăra neagă aceste afirmații.

”Nu mai vreau titluri pentru a da un click. Ne face pe noi de ne sare inima. Văd că tot sunt neînțelegeri și asta mă afectează și nu am nevoie pentru că sunt mai sensibilă în perioada aceasta și nu vreau să-mi pară rău. Când dau click și caut Gabi Luncă vreau să mă uit la imagini cu dânsa, la videoclipuri, nicidecum la scandal în familia Onoriu. Nu vrem scandal. Noi nu suntem scandalagioaice, sunt fete amărâte, distruse, supărate, cu credință, nicidecum puse pe scandal.

Mama mea nu a fost condusă cu lăutari pe ultimul drum, au fost cântăreții din biserică, în imnurile religioase. Dacă ar fi ascultat toată lumea versurile melodiilor și-ar fi dat seama că erau cu drumul către cer, nu erau cântece de pahar și frunză verde. Noi ne urcăm membrii bisericii în cap gândindu-se că noi am făcut ce nu se cuvine. Mama mea nu a mai cântat muzică lăutărească de 30 de ani, deci cum am fi dus-o noi pe ultimul drum cu muzică de lăutari, cu muzica care a consacrat-o. Erau imnuri creștine.

Au apărut în presă informații cum că mama ar fi apărut în vis însă nu ne-a cerut nimic. Am visat-o însă a apărut din mulțimea gândurilor și au scris că noi ne rugăm pentru mama. Cum să ne rugăm pentru că mama mea nu mai e. Ne rugăm pentru ceva ce nu mai e? S-a scris că ne rugăm pentru mama, nici vorbă! Mama nici când era în viață nu ne cerea să ne rugăm pentru dânsa, ne rugam împreună cu ea și sigur că ne rugam și pentru mama, dar nu pentru că ne ruga mama”, a declarat Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.

Rebeca Onoriu: ”Să nu îndrăznească să înregistreze vreo piesă”

De asemenea, Rebeca Onoriu a vrut să transmită un mesaj artiștilor care o sună încontinuu în ultima perioadă pentru a o ruga să vândă piesele mamei ei pentru a putea fi înregistrate de aceștia. Rebeca este foarte supărată pentru că i se pare că este destul de prematur să vorbească despre aceste lucruri.

”Al doilea aspect este că am spus la o publicație că foarte mulți artiști, s-au vorbi între ei, nu știu, că trei zile mi-a bubuit telefonul și toată lumea îmi cerea pisele mamei să le cânte. Ziceai că e bătaie, care să fie primul, care să înregistreze, să se ducă la emisiuni. Noi nici nu ne-am gândit, lăsând la o parte că suntem în suferință, poate peste un timp voi organiza un festival în memoria părinților mei, dar în timp înseamnă un an, doi, trei, nicidecum în perioada următoare. Nu este niciun scandal, am cerut doar să nu mă sune pentru că mi se pare prematur și vreau să transmit prin intermediul presei să nu îndrăznească să înregistreze vreo piesă”, a mai declarat Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: