Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Care a fost momentul în care Gabi Luncă și-a luat la revedere de la scenă: ”Nu știu câți artiști au avut parte de așa ceva”

EXCLUSIV Care a fost momentul în care Gabi Luncă și-a luat la revedere de la scenă: ”Nu știu câți artiști au avut parte de așa ceva”

EXCLUSIV Care a fost momentul în care Gabi Luncă și-a luat la revedere de la scenă: ”Nu știu câți artiști au avut parte de așa ceva”

Moartea artistei Gabi Luncă a venit ca un șoc pentru toți cei care i-au ascultat muzica, însă aceștia vor rămâne cu un moment foarte important în minte și acela este momentul în care celebra cântăreață și-a luat rămas bun de la scenă. Fiica lui Gabi Luncă a povestit totul în exclusivitate pentru redactia.ro!

Care a fost momentul în care Gabi Luncă și-a luat la revedere de la scenă: ”Nu știu câți artiști au avut parte de așa ceva”

Au trecut aproape două luni de la moartea celebrei cântărețe Gabi Luncă. Fiica acesteia, Rebeca Onoriu a povestit în exclusivitate pentru redactia.ro un momente foarte important atât pentru mama ei, cât și pentru fanii acesteia.

Momentul când Gabi Luncă și-a luat rămas bun de la scenă i-a emoționat pe toți până la lacrimi. Totul s-a întâmplat la Cerbul de Aur, iar atunci oamenii au înțeles că este ultima dată când celebra și iubita artistă va mai urca pe scenă.

”La Cerbul de Aur mă bucur că lumea a înțeles că mama și-a luat la revedere de la public. Și când i-am spus că mama tu îți iei la revedere de la public și mi-a spus că și de la scenă. Deci a știut că este ultima interpretare a dânsei. Și a făcut-o așa de frumos că mai bine de atât nu se putea. Nu știu câți artiști au avut parte de așa ceva, dar la mama mai bine nu se putea”, a declarat Rebeca Onoriu în exclusivitate pentru redactia.ro.

Rebeca Onoriu: ”Acum înțeleg de plângea lumea”

De asemenea, Rebeca Onoriu a mai povestit că după moartea mamei sale a început să reasculte toate piesele scoase de Gabi Luncă. Aceasta a mărturisit că doarme cu laptop-ul în brațe ascultând melodiile mami sale și își dă seama de ce fanii acesteia erau cu ochii în lacrimi la concertele ei.

Mai mult, aceasta a povestit și un episod din copilăria ei, în care nu înțelegea de oamenii plâng la concertele mamei sale, iar ea atunci, fiind prea mică, considera că mama ei cântă așa urât încât oamenii plâng! Cel care i-a deschi ochii a fost chiar Dem Rădulescu.

”În toată perioada aceasta eu dorm cu laptopul în pat, cu Youtube-ul pornit și mă uit la videclipuri cu mama și la melodii. Mama s-a jucat cu cuvintele și atât de frumos le-a cântat încât nu este piesă neplânsă. Când ascult versurile mamei plâng. Acum am înțeles de fapt de ce plângea lumea. Eu mergeam cu mama în turnee, în spectacole și tot timpul credeam că mama mea cântă urât din moment ce toți scoteau batistele și plângeau. Atunci eu credeam că mama mea cântă urât și mă consumam și mă duceam în culise și plângeam. Și la un moment dat, chiar domnul Dem Rădulescu a venit și mi-a zis că mama nu cântă urât, că mama mea cântă atât e frumos încât lumea plânge. Abia apoi când am crescut și am înțeles textele mi-am dat seama ce însemnă. Și le plâng și eu acum”, a mai spus Rebeca Onoriu în exclusivitate pentru redactia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: