Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Daniel Onoriu în prezent. Pilotul de curse trece prin clipe de coșmar

Cum se simte Daniel Onoriu în prezent. Pilotul de curse trece prin clipe de coșmar

Cum se simte Daniel Onoriu în prezent.

Cum se simte Daniel Onoriu în prezent. Celebrul pilot de raliuri se află internat în spital, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru micșorarea stomacului. Recent, soția sportivului a vorbit despre actuuala stare de sănătate a acestuia.

Cum se simte Daniel Onoriu în prezent. Pilotul de curse trece prin clipe de coșmar

Daniel Onoriu a suferit o intervenție chirurgicală pentru micșorarea stomacului la o clinică privată. Pe data de 24 noiembrie, pilotul de curse a mers în Turcia, la o clinică privată pentru a face o operație de micșorare a stomacului. După ce a revenit în țară, sportivului i s-a făcut rău, astfel că acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București, cu hemoragie internă.

Acesta a suferit o intervenție chirurgicală, iar la acea vreme medicii au fost rezervați privind starea de sănătate a pilotului de curse. Chiar dacă specialiștii nu credeau că nepotul lui Gabi Luncă își va mai reveni, în ultima săptămână pare că acesta se simte mult mai bine. Isabela, soția lui Daniel a declarat recent că Daniel se află la Terapie Intensivă, dar starea lui de sănătate este mult mai bună. Rezultatul investigațiilor a fost bun, iar cu timpul lucrurile vor intra pe un făgaș normal. “ Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune “, a declarat Isabela Onoriu.

Soția lui Daniel Onoriu, acuzații grave la medicul din Turcia care l-a operat

Isabela Onoriu a declarat în urmă cu ceva timp că medicul din Turcia care l-a operat pe Daniel Onoriu ar fi principalul vinovat. Femeia susține că medicul nu ar mai trebui să profeseze.

“ Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic. După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun ”, spunea, la momentul respectiv, Isabela Onoriu.

Isabela a trecut prin momente cumplite atunci când soțul său se zbătea între viață și moarte, iar medicii nu-i dădeau mari șanse. ”Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, nu dificilă, foarte dificilă, tot ce ne dorim e ca Daniel să se facă bine cât mai repede.El încă nu a ieșit din starea critică, de pe 1 a ajuns la spital, iar pe 4 l-au reoperat și au găsit un dezastru la operație, era măcelărit. Așa s-au exprimat când l-au deschis, ceea ce i-au făcut medicii din Turcia, au rămas șocați, au făcut tot ce e omenește posibil ca să-l țină în viață. El e în viață datorită medicilor. În Turcia i-au atins o venă principală în Turcia la pancreas, iar aia a sângerat încontinuu”, a spus Isabela

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: