Redactia.ro
Home » Monden » Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: „Să fie campion în lupta pentru viață”

Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: „Să fie campion în lupta pentru viață”

Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu

Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Pilotul de raliu se află internat la spital, în stare gravă, după ce a făcut o operație de micșorare a stomacului. Rebecca Onoriu, verișoara lui Daniel a oferit noi detalii despre starea de sănătate a acestuia. Conform acesteia, organismului pilotului răspunde la tratament.

Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: „Să fie campion în lupta pentru viață”

Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu. Nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la spital în stare gravă în urma unui operații de micșorare a stomacului. Daniel Onoriu s-a operat în Turcia, dar se pare că au apărut complicații. Rebecca Onoriu, verișoara lui Daniel a oferit noi detalii despre starea de sănătate a pilotului. Potrivit acesteia, Daniel Onoriu se simte mai bine, iar tratamentul își face efectul.

„Mulțumesc doctorilor că Daniel este mai bine, tocmai ce am primit un telefon de la familie, mi-au spus că este cu douăzeci la sută mai bine, mai bine în comparație cu ziua de ieri. Este un băiat tânăr, organismul lui luptă, dă semne la tratament, i s-au administrat trei antibiotice și se pare că răspunde la tratament, ceea ce este minunat”, a mărturisit Rebecca Onoriu, în cadrul emisiunii Star Matinal.

Rebecca le-a mulțumit medicilor care încearcă să-l salveze pe Daniel. Pilotul este încă internat, iar familia sa speră ca o minune să îl aducă înapoi acasă. „Aș dori să mulțumesc medicilor de la spitalul Floreasca care s-au ocupat de Daniel și se luptă să îi salveze viața. Chiar acum vorbeam cu mama lui la telefon și are o altă voce. Se agață de orice speranță. Cum auzim de tensiune, saturație, de tot, că este la fel și asta ne bucură, orice veste vine din interior o transmitem între noi pe grup și ne bucurăm, chiar și atunci când este la fel pentru că înseamnă că traiește și că nu au intervenit complicații. Daniel este campion național la raliuri și motociclism, deci s-a adjudecat ambele titulaturi, iar acum vreau să fie campion în lupta pentru viață”, a adăugat aceasta.

Soția lui Daniel Onoriu doarme în fața spitalului

Familia lui Daniel Onoriu speră ca pilotul de raliuri să-și revină și să se întoarcă acasă sănătos. Isabela Onoriu, a vorbit despre situația în care se află soțul său. La sfârșitul lunii noiembrie a suferit o operație de micșorare a stomacului la o clinică din Turcia și lucrurile s-au complicat postoperatoriu. „Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, a spus soția nepotului lui Gabi Luncă, pentru Fanatik.

Soția pilotului susține că toată vina o are medicul din Turcia care i-a făcut intervenția chirurgicală. Isabela speră ca soțul său să se trezească din comă și să își revină. „L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: