Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte, de fapt, Benone Sinulescu. Soția lui spune tot despre starea artistului

Cum se simte, de fapt, Benone Sinulescu. Soția lui spune tot despre starea artistului

A trecut aproape o lună de când toată lumea se întreabă cum se simte Benone Sinulescu, după ce s-a zvonit că îndrăgitul artist popular a fost găsit inconștient în casa de la Arad. Acum, soția artistului a vorbit despre starea de acum a artistului.

S-au aruncat acuzații grave după ce s-a aflat că Benone Sinulescu a ajuns pe mâna medicilor. Chiar fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, a fost cel care a vorbit despre starea în care a ajuns celebrut interpret de muzică popular. Impresarul ar fi aruncat din vină pe Elena Sinulescu, partenera de viață de peste patru decenii a lui Nea Beni.

Ionuț Pavel a fost cel care a făcut anunțul cutremurător despre starea îndrăgitului Beni la începutul lunii iulie. Impresarul a susținut de atunci că soția acestuia a ales să-l ducă pe artist la un centru de îngrijiri paleative de lângă Arad, în loc să ajungă de urgență la un spital de specialitate. Nu a întârziat să apară replica soției lui Nea Beni, Elena Sinulescu, care a spus tot despre starea de sănătate a îndrăgitului interpret.

Cum se simte, de fapt, Benone Sinulescu. Soția lui spune tot

În cele din urmă, Benone a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad, unde a stat internat aproape două săptămâni, între 10 şi 22 iulie. Acum îndrăgitul artist este acasă. Soția lui Benone Sinulescu a vorbit despre starea de sănătate a artistului, mai ales în contextual vremii extrem de călduroase.

“Este una bună. E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul. Din fericire, suntem genul de oameni care nu au probleme cu aşa ceva. Aşa că, la orele amiezii stăm în casă!”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Impact.ro.

Totodată, se zvoneşte că săptămânal un medic de la Arad vine în vizită la artist. Iată ce a răspuns femeia despre această informație.

Nu, nici pomeneală! În primul rând, unde s-a mai pomenit aşa ceva? Ce spital din ţara asta aplică un asemenea tratament foştilor lor pacienţi? Nici unul, vă asigur! Da, Benone are de luat un tratament, dar asta este altceva. Şi aşa cum am spus déjà, se ţine de el, a mai explicat Elena Sinulescu.

Au existat voci care au spus că soția artistului a refuzat internarea la un spital timişorean de specialitate pentru a vedea problemele de inimă ale soţului dumneavoastră, însă femeia a infirmat această informație.

“Nu, nici poveste! Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva. Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili. Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”, explică Elena Sinulescu.

Însă de ce nu mai vorbește nea Beni cu presa, iată ce a declarat în acest sens doamna Sinulescu.

“Repet, este bine! Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a conchis soția lui Benone Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: