Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Florin Salam. Betty a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său

Cum se simte Florin Salam. Betty a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său

GALERIE FOTO (4) Cum se simte Florin Salam.

Cum se simte Florin Salam. Fără doar și poate Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. Cântărețul a decis să se retragă pentru o perioadă din atenția publicului. Betty, fiica sa, a vorbit despre starea de sănătate a artistului.

Cum se simte Florin Salam. Betty a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său

Cum se simte Florin Salam. Celebrul manelist nu a mai susținut concerte sau evenimente în ultima perioadă, anunțând că vrea să ia o pauză de odihnă. Fiica lui Florin Salam a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său, după ce s-a zvonit că artistul s-ar simți rău. Betty Salam a declarat că tatăl său se simte bine, doar că a avut nevoie de o pauză vocală, pe lângă oboseala fizică resimțită.

„Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucrurile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă.
Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui. Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!‘, a declarat Betty Stoian, potrivit playtech.ro.

De asemenea, tânăra artistă a mărturisit că Florin Salam este pregătit să revină în lumina reflectoarelor și că a mers deja la studiouri unde a înregistrat piese noi. „Tata a revenit în studiouri, a înregistrat piese noi, are iar drag de muzică. Și ceea ce se va întâmpla sigur e că tata va cânta de sărbători, cred că și de Crăciun, și de Revelion. Nu știu exact unde, dar cântă sigur!‘, a mai spus tânăra artistă.

Drama lui Florin Salam

Manelistul a trecut prin cele mai grele momente din viața lui, după ce Fănica, prima lui soție, a murit. Artistul a fost devastat de momentul în care a auzit că soția sa, care i-a dăruit doi copii, s-a stins din viață. Fănica, mama copiilor săi cei mari a murit din cauza unei afecțiuni foarte grave. Acesta a mărturisit că o lună de zile nu a putut să vorbească cu alte persoane, ci a preferat să se închidă într-o cameră.

Manelistul a catalogat acest episod ca fiind unul dintre cele mai dureroase experiențe prin care a trecut vreodată. Fănică s-a stins ca urmare a unei boli grave, ciroză hepatică, iar niciun tratament nu a mai reușit să o salveze. „Iubirea îmi dă și viață, dar mi-o și ea. Eu de aia sufăr mult… Prima dată a fost atunci când am pierdut-o pe mama copiilor mei, pe Fănica. Atunci… nu știu dacă pot să descriu… mai ales când am auzit. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era.Nu știam ce să fac eu mă gândeam. Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a declarat manelistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: