Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Gina Pistol după naștere. Primele declarații ale proaspetei mămici, după operație

Cum se simte Gina Pistol după naștere. Primele declarații ale proaspetei mămici, după operație

GALERIE FOTO (2)

Gina Pistol face primele declarații în calitate de proaspătă mămică a micuței Josephine! Îndrăgita vedetă a revenit puțin pe rețelele de socializare, unde a făcut câteva story-uri, povestind pe scurt cum se simte după operație.

Așa cum a ținut și ea să precizeze, Gina Pistol a revenit pentru “o scurtă vreme” pe rețelele de socializare, după nașterea micuței Josephine. Iubita lui Smiley a făcut primele declarații după naștere, mărturisind că are treabă non-stop, „26 din 24 de ore”. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite le-a povestit fanilor cum se simte în urma operației.

Cum se simte Gina Pistol după naștere, primele declarații

Cu puțin timp în urmă, Gina Pistol le-a făcut o surpriză uriașă fanilor ei, cărora le-a povestit cum se simte după naștere, într-o scurtă revenire pe rețelele de socializare.

Îndrăgita prezentatoare de la Chefi la Cuțite le-a transmis însă admiratorilor că nu va sta foarte mult timp pe rețelele de socializare, deoarece acum are multă treabă, așa cum era de așteptat.

„M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că na, nu e ușor deloc”, le-a transmis Gina Pistol urmăritorilor ei.

 

Vedeta TV a adus cuvinte de laudă tuturor mamelor, spunând că nu e ușor deloc acest rol.

Gina Pistol a ținut să le spună fanilor și că cel mai mare ajutor îi este Smiley, care se descurcă incredibil de bine cu micuța lor.

„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ci se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când denii mamă. Uiți de tot greul”, a adăugat ea.

Gina a vorbit și despre zilele de după operația de cezariană, care nu au fost deloc “drăguțe”, după cum chiar vedeta povestește.

Fizic, după operație, mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile n-au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, să vă spun sincer. Chiar n-au fost!

Prezentatoarea Chefi la Cuțite și-a adus acum aminte și de un sfat pe care l-a primit frecvent în perioada sarcinii de la toți fanele și apropiatele ei, la rândul lor mămici.

“Eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc cât mai pot. Mare dreptate ați avut!”, a concluzionat proaspăta mămică a lui Josephine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: