Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Liviu Puștiu după accidentul grav în care a fost implicat: „Evit să merg foarte mult „

Cum se simte Liviu Puștiu după accidentul grav în care a fost implicat: „Evit să merg foarte mult „

Cum se simte Liviu Puștiu după accidentul grav în care a fost implicat

Cum se simte Liviu Puștiu după accidentul grav în care a fost implicat. În urmă cu câteva săptămâni, manelistul a fost implicat intr-un accident rutier grav. Liviu Puștiu a scăpat cu viață, dar s-a ales cu o rană la picior, motiv pentru care a trebuit să se deplaseze cu ajutorul cârjelor. Cum se simte acum artistul?

Cum se simte Liviu Puștiu după accidentul grav în care a fost implicat: „Evit să merg foarte mult „

Liviu Puștiu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. În urmă cu câteva săptămâni, artistul a fost implicat într-un accident rutier grav. Cântărețul a scăpat ca prin minune din accidentul auto. Acesta a povestit că șoferul unei mașini nu a respectat regulile de circulație și nu a acordat prioritate. Manelistul mergea la un prieten când celălalt șofer nu s-a asigurat și a lovit în plin mașina în care se afla Liviu Puștiu. Acesta s-a rănit la picior, având nevoie de câje. Acum, manelistul nu mai merge în cârje și a condus deja pentru prima oară după accident. Artistul a recunoscut că îi este teamă să mai conducă, dar a vrut să-și învingă teama. Deși poate merge fără ajutor acum, meniscul îi este afectat și urmează să fie supus unor intervenții în perioada următoare. „Am o frică de condus, merg cu emoții și sunt mult mai atent, cu toate că nu eu am fost de vină. (…) Acum nu mai merg în cârje, sunt din ce în ce mai bine. Nu mai merg cu cârjele, doar că evit să merg foarte mult, e meniscul puțin afectat, cartilajele dintre oase, de aia trebuie să fac infiltrații”, a mărturisit Liviu Puștiu la Antena Stars.

Artistul a vrut să meargă în Turcia pentru a face infiltrațiile, dar s-a răzgândit și acum vrea să le facă în țară. Procedurile le va începe săptămâna viitoare, iar în acest weekend va relua cântările. „Săptămâna viitoare o să încep să fac prima infiltrație, dar nu o să plec în Turcia, o să le fac aici. Am găsit și aici exact ca în Turcia. (..) Ieri am și condus, e ok. De weekend-ul ăsta îmi reîncep și evenimentele, am și reprogramat spectacolul pe care îl aveam în Tel Aviv”, a mai dezvăluit artistul.

Liviu Puștiu, implicat într-un accident rutier

Liviu Puștiu a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier grav. Artistul a fost rănit la picior, după ce un alt șofer a intrat în mașina pe care acesta o conducea. Autoturismul cântărețului a fost grav afectat. „Mergeam să mă întâlnesc cu un prieten, și deodată a intrat unul în mine. Nu a cedat trecerea, nimic. Mașina este praf. Mulțumesc lui Dumnezeu că eram singur în mașină. Sunt și daune morale și materiale. Aia e, bine că sunt în viață. Trebuie să o prețuim mai mult.”, a povestit Liviu Puștiu.

După accident, manelistul a trebuit să meargă o perioadă cu ajutorul cârjelor, dar acum este recunoscător pentru că a nu a fost nimic grav. Pentru că a s-a ales cu probleme de sănătate în urma accidentului rutier, Liviu Puștiu a fost nevoit să amâne un ebveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: