Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Puștiu, implicat într-un accident rutier. Care este starea de sănătate a artistului

Liviu Puștiu, implicat într-un accident rutier. Care este starea de sănătate a artistului

Liviu Puștiu, implicat într-un accident rutier

Liviu Puștiu, implicat într-un accident rutier. Manelistul a trăit momente de coșmar, după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier. Liviu Puștiu a povestit cum s-a produs accidentul, mărturisit că s-a ales cu probleme de sănătate.

Liviu Puștiu, implicat într-un accident rutier. Care este starea de sănătate a artistului

Liviu Puștiu este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din țară. Manelistul a avut parte de o experiență cumplită, care se putea transforma în doar câteva secunde într-o adevărată tragedie. Artistul a fost implicat într-un accident rutier. Liviu Puștiu se îndrepta către o întâlnire cu un bun prieten pentru a rezolva unele treburi, momente în care un bărbat a intrat în plin în el. Artistul a precizat că nu este vinovat, ci șoferul care nu a respectat regulile de circulație și nu a acordat prioritate. Din fericire, artistul și celălalt șofer sunt bine, dar mașina lui Liviu Puștiu s-a făcut praf.

„Mergeam să mă întâlnesc cu un prieten, și deodată a intrat unul în mine. Nu a cedat trecerea, nimic. Mașina este praf. Mulțumesc lui Dumnezeu că eram singur în mașină. Sunt și daune morale și materiale. Aia e, bine că sunt în viață. Trebuie să o prețuim mai mult.”, a declarat Liviu Puștiu la Antena Stars.

De asemenea, artistul s-a lovit la picior destul de grav, iar în acest moment este nevoit să folosească cârjele. „Piciorul meu s-a cam stricat. Am făcut o radiografie. Nu pot să merg acum, folosesc cârje și oricum nu pot să ies din casă până când merg la medic. În viață se mai întâmplă și astfel de hopuri.„, a mai spus Liviu Puștiu, în direct la Antena Stars.

Drama lui Liviu Puștiu

Celebrul artist nu a avut mereu o viață de lux. Liviu Puștiu a trecut prin momente extrem de grele de-a lungul anilor. Manelistul a avut o viată tristă, iar acest lucru l-a determinat să meargă la evenimente și să cânte chiar și în scaun cu rotile. Cariera muzicală i-a oferit lui Liviu șansa de a fi un stâlp pentru mulți din jurul său. ”Am fost mereu un bărbat de casă, dar mi-am trăit și viața, am văzut oameni și locuri prin prisma meseriei. Dar aceasta mi-a adus și multe necazuri și responsabilități mari. Eu trebuie să fiu un stâlp al familiei, al formației, dar anul acesta ne-a cam călit pe toți cei care am muncit pe brânci”, a spus Liviu Puștiu.

În trecut, artistul a fost nevoit să se prezinte la anumite evenimente, chiar și peste hotare, deși el se afla într-un scaun cu rotile. ”Am trecut prin clipe grele în viața asta, dar nu m-am dat bătut. Am cântat în scaun cu rotile, având o problemă cu piciorul. Eram presat de situația, că trebuie să ajung neapărat să cânt de Revelion în Italia, dar și de bani, că nu cântasem vreo trei sau patru luni, din cauza piciorului. Trebuie să îmi plătesc operație care costa mulți bani și de aceea am cântat în scaun cu rotile. Nu am îndrăznit niciodată să cer ajutorul cuiva fără să îi răsplătesc. Mi-a plăcut să mă descurc așa cum pot, decât să aduc o povara prietenilor sau familiei mele”, a adăugat celebrul artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: