Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Mihai de la 3SE? Unde e internat acum artistul

Cum se simte Mihai de la 3SE? Unde e internat acum artistul

Care este starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud Est

Membrii celebrei trupe 3 Sud Est trec prin momente dificile după ce colegul lor, Mihai Budeanu a ajuns pe patul de la Terapie Intensivă, în urma infectării severe cu coronavirus. Ei speră că starea artistului se va îmbunătăți.

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Este este internat la ATI

Momente de tristețe pentru membrii trupei 3 Sud Est. Cu toții sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a colegului lor, Mihai Budeanu, după ce acesta a ajuns la Terapie Intensivă, în urma infectării grave cu coronavirus. Ei speră ca Mihai să se refacă bine, informează ciao.ro.

”Colegul nostru Mihai este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate. Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede”, au scris băieții de la 3 Sud Est pe rețelele de socializare.

Totodată, colegii lui Mihai Budeanu au punctat faptul că virusul este destul de periculos și i-au îndemnat pe oameni să respecte măsurile de siguranță. Mai mult, ei au precizat că vor aduce noi informații despre starea de sănătate a lui  Mihai Budeanu.

”Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, au mai postat cei de la 3 Sud Est.

Mihai Budeanu are nevoie de plasmă pentru vindecare

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani a fost contaminat cu coronavirus în urmă cu trei zile. Inițial, a fost dus la Spitalul Municipal Mangalia, care este spital suport COVID. Ulterior, starea sa s-a agravat și pentru a i se dona plasmă convalescentă, a fost transferat la Municipal Megdia, la sectia ATI.

Așa cum bine știm, o persoană infectată cu coronavirus poate fi vindecată cu plasmă convalescentă. Aceasta se poate obține de la persoanele care au fost la rândul lor infectate, și odată cu vindecarea au dezvoltat anticorpi.

“Starea lui de sanatate nu este foarte buna. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, insa unitatea noastra nu ofera, deocamdata, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru Focus Press, unul dintre medicii unității medicale Mangalia.

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, este internat la ATI, cu Covid-19 | stiri.tvr.ro - Site-ul de stiri al TVR

Foto: Mihai Budeanu, membru trupa 3 SE

Constanța, în carantină

Între timp, situația cazurilor de coronavirus nu pare să se îmbunătățească la Constanța. Județul se află în carantină după ce la nivel local s-a depășit rata de infectare, peste 3 la mia de locuitori.  Concret, rata de infectare în Constanța este de 9, 11 la mia de locuitori.

„Carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie a.c. Măsura va fi luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori.  

În acest moment, indicele în reședința de județ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populația totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”,  potrivit Prefecturii Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: