Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte soția lui Adi Minune, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cati Simionescu s-a tratat în Turcia

Cum se simte soția lui Adi Minune, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cati Simionescu s-a tratat în Turcia

GALERIE FOTO (5) Cum se simte soția lui Adi Minune, după ce a suferit un accident vascular cerebral

Cum se simte soția lui Adi Minune, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cati Simionescu a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a suferit un accident vascular cerebral. De atunci, viața acesteia s-a schimbat radical. Cum se simte acum soția lui Adi Minune?

Cum se simte soția lui Adi Minune, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cati Simionescu s-a tratat în Turcia

Cum se simte soția lui Adi Minune, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Soția manelistului a trecut prin momente cumplite în urmă cu câtev a săptămâni. Cati Simionescu a suferit un accident vascular cerebral. Cati este femeie care are grijă de familia ei, fiind constant alături de soț și copii. Familia s-a îngrijorat atunci când a aflat diagnosticul. Adi Minune nu a stat pe gânduri și a dus-o pe soția sa la cea mai bună clinică din Turcia pentru a o trata. De atunci, Cati trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Potrivit acesteia, starea ei de sănătate actuală este bună, dar nu ar fi trecut peste această încercare fără ajutorul familiei ei.

Soția manelistului a povestit că mereu și-a dorit o familie mare, cu copii și nepoți, iar toate mesele să fie bogate. Ei bine, visul lui Cati s-a îndeplinit, iar acum are o nepoată minunată, din partea fiicei sale, Karmen. ”Îmi imaginam să am o familie atât de frumoasă și chiar îmi doream din toată inima mea. Pentru că atunci când îți dorești din toată inima ta și cu toată puterea și cu toată ființa ta, Dumnezeu nu are cum să nu îți asculte rugăciunile. O dorință venită din inimă, din adâncul sufletului tău, ajunge la Dumnezeu, nu are cum altfel”, a povestit Cati Simionescu.

Cati Simionescu, ajutată de familia sa

Familia lui Adi Minune s-a confruntat în urmă cu câteva săptămâni cu o situație extremă. Cati era singură acasă când a suferit accidentu vascular cerebral.„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam să respir bine, ochiul stâng închis, buza amorțită, apoi totul s-a dus spre mâna și piciorul stâng. Cu o zi înainte, mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit că s-ar putea ajunge la așa ceva. Mai vorbesc unele persoane că am cancer și așa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, mărturisea Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Simptomele de amorțire și faptul că nu-și mai simțea o parte din membrele inferioare și superioare indică această afecțiune. Cati a fost transferat la un spital din Turcia unde a fost operată, iar în urma intervenției medicii i-au descoperit un anevrism. „În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: