Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Viorel Lis după ce a scăpat de covid19

Cum se simte Viorel Lis după ce a scăpat de covid19

Viorel și Oana Lis au trecut prin clipe de coșmar. Cei doi au fost infectați luna trecuă cu virusul nemilos și au petrecut zile bune în spital. Cei doi s-au vindecat, dar iată cum se simte Viorel acum.

Viorel Lis se reface pas cu pas

Mulți au crezut că starea de sănătate a fostului primar se va înrăutății dar iată că acesta a fost norocos și a scăpat cu bine de virusul nemilos. Oana Lis a fost cea care a făcut recent declarații în cadrul unei emisiuni televizate. Ea a declarat că de când s-a făcut bine, Viorel nu mai iese din cuvântul ei. Partea mai puțin fericită este aceea că Viorel Lis a rămas cu unele simptome din cauza bolii.

„Viorel este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă de el. Se bucură de fiecare clipă, de ficare zi. E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui.

El fizic se recuperează mai greu, mai tușește. Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit. Viorel are mai multe riscuri, i-a crescut diabetul, mai multe. Stă cu oxigen la salon, suntem împreună în același salon pentru că eu am și grija cu el deoarece are probleme cu picioarele. ”a povestit Oana Lis.

Ce declara Oana imediat ce a ajuns acasă

Oana Lis a mărturisit motivul pentru care cei doi au reușit să treacă cu bine peste această boală fost faptul că s-au vaccinat. Oana a mai spus că nu au apucat să facă a treia doză și crede că din acest motiv s-au infectat cu virusul nemilos. La acea vreme Viorel Lis nu a putut da declarații deoarece acesta se odihnea.

Ne-a salvat faptul că suntem vaccinați, din păcate am întârziat și nu făcusem doza trei, trecuseră șapte luni și ne-a prins pe picior greșit. Și eu de la început am vrut să merg la spital. Eu am încredere în medici, eu nu puteam să am grijă de Viorel la ce boli are el.„, a spus Oana Lis.

Ce diferență de vârstă e între Oana și Viorel Lis

Sunt împreună din 1998, dar s-au căsătorit de-abia în 2009.  În toți acești ani au demonstrat că au o căsnicie trainică în ciuda diferenței de 35 de ani dintre ei. Cei doi au visat să devină părinți, însă acest lucru nu a fost posibil până acum. Anul trecut, Oana Lis a anunțat că a obținut un certificat care îi permite să devină părinte adoptiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: