Redactia.ro
Home » Știri » Cum se vor face nunțile în 2021. Ce propun organizatorii de evenimente

Cum se vor face nunțile în 2021. Ce propun organizatorii de evenimente

Mulți miri așteapă cu nerăbdare decizia autorităților în ceea ce privește organizarea nunților în acest an. Regulile anti-Covid vor trebui cu siguranță respectate, iar viitorii soți ar putea fi instruiți despre cum se fac testele rapide SARS-CoV-2 pentru accesul invitaților la eveniment.

Cum se vor face nunțile în 2021. Accesul invitaților se va face pe baza testelor rapide SARS-CoV-2

Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților, a declarat, marți, că organizatorii unor astfel de evenimente ar vrea ca data de 15 mai să fie una pentru startul nunților. De altfel, organizatorii își doresc ca  invitații să precizeze dacă sunt vaccinați sau au trecut deja prin boală. De altfel, cei care nu sunt în una din cele două situații, înainte de nuntă vor trebui testați și apoi retestați după 14 zile.

“Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste”, a explicat Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților, în cadrul unui interviu oferit la Antena 3.

200 de mii de cupluri vor să-și facă nunta în 2021

Organizatorii nunților sunt dispuși să facă ei testele, la intrare în locul unde are loc nunta.

“Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului. Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă. Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții”, a mai declarat Alin Caraman, conform sursei citate.

Sunt miri care sunt de acord cu propunerile organizatorilor de nunți.

„Nu putem să obligăm participanții, dar putem să îi triem. Nu-i obligăm să vină la nuntă, dar îi obligăm să fie vaccinați pe cei care vor să vină la nuntă. Mie mi s-ar părea foarte OK orice variantă, doar să putem să facem nunta atât noi, cât și multe alte cupluri care nu au reușit”, spune Ovidiu Fanea, viitor mire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: