Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum și-a convins o mamă copilul să se spele pe dinți. Genialul bilet de la Zâna Măseluță i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Cum și-a convins o mamă copilul să se spele pe dinți. Genialul bilet de la Zâna Măseluță i-a lăsat pe toți fără cuvinte

GALERIE FOTO (2)

Uneori, părinții trebuie să fie creativi pentru a-și convinge copiii să se spele pe dinți. În ceea ce poate fi un calvar în cele mai bune momente, o mamă inteligentă a găsit o soluție foarte practică și încântătoare, care implică un bilet de la Zâna Măseluță pentru fiul ei de șapte ani.

Cum și-a convins o mamă copilul să se spele pe dinți

Genialul bilet spunea pur și simplu: „Numai dinții sănătoși primesc bani”. Când dintele băiatului ei a căzut, mama s-a prefăcut că Zâna Măseluță a refuzat să ia molarul fratelui său mai mare, pentru că acesta nu se spălase pe dinți. Se pare că Zâna Măseluță nu a fost foarte fericită. „Îmi pare rău că nu ți-am putut lua dintele pentru că are o carie”, a spus ea în bilet ca explicație.

Dar nu terminase, mai avea multe de spus despre subiectul delicat al spălatului pe dinți. „Te rog să te asiguri că te vei spăla mai bine pe viitor”, a adăugat ea, înainte de a încheia cu: „Cu dragoste, Angelica”. Mama băiatului a distribuit scrisoarea pe Facebook pentru a inspira alți părinți, în speranța că aceasta îi va putea consola și inspira în timp ce trec prin rigori similare și nenumărate încercări de a încuraja periajul dinților. Aceasta a spus: „Dintele adolescentului meu a ieșit aseară, așa că Zâna Măseluță a scris acest bilet știind că băiatul meu de șapte ani va fi mai dornic să se spele pe dinți în viitor!”. Deși fiul ei mai mare nu credea sub nicio formă în Zâna Măseluță, acesta a fost dispus să accepte strategia mamei sale pentru a-și încuraja frățiorul să se spele pe dinți.

Metoda ei, copiată și de alți părinți

După ce a postat scrisoarea și întâmplarea pe Facebook, femeia a fost încurajtă de alți părinți pentru gestul ei. O mamă a promis că va face „ceva similar pentru copilul meu de patru ani. Ea se spală pe dinții din față doar zece secunde și nu mă lasă nici pe mine să o fac în locul ei. Este atât de frustrant”.

Mulți părinți au putut vedea latura veselă a acestui proiect, iar o mamă entuziastă a spus că a fost „genial”. În timp ce o alta a promis că „le va arăta copiilor mei mici”.

 

sursa- Mirror

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini