Redactia.ro
Home » TV » Cum și-a început Andreea Marin cariera la Surprize, Surprize și ce salariu avea

Cum și-a început Andreea Marin cariera la Surprize, Surprize și ce salariu avea

Cum și-a început Andreea Marin cariera la Surprize, Surprize și ce salariu avea

Andreea Marin a devenit cunoscută publicului din România la emisiunea ”Surprize, surprize”. 18 sezoane, timp de 9 ani, sâmbătă de sâmbătă și la ocazii speciale precum Revelioanele. Era nelipsită din casele telespectatorilor.

Dana Mladin a fost producător al emisiunii „Surprize, surprize” și a povestit câteva detalii din culise.

Cum a ajuns Andreea Marin să prezinte show-ul

Dana Mladin a mărturisit pentru life.ro:

”Valeriu Lazarov o văzuse într-un jurnal, i-a plăcut și a cerut mai multe informații despre ea. Atunci am găsit niște imagini cu ea de la Iași, unde prezentase o emisiune pentru copii.

Andreea era mai tânără decât celelalte prezentatoare ale formatelor din afară. În Spania, de pildă, prezentatoarea avea vreo 40 de ani și era jurnalist cu experiență. În vreme ce Andreea avea în jur de 20 de ani. Dar ea a fost extrem de tenace, disciplinată, extrem de atentă la scenariu și la desfășurarea lui, implicată la repetiții și a reușit”, a declarat Dana Mladin, pentru sursa citată mai sus.

Andreea Marin a prezentat ”Surprize, surprize” timp de 9 ani

Vedeta povestea într-un interviu că începuturile ei la emisunea fenomen Surprize Surprize nu au fost atât de line cum s-ar crede: ”Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget.

Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem!

Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, spunea Andreea Marin.

Formatul emisiunii „Surprize, surprize!” a fost un fenomen la acel moment, un show de amploare cu muzică și dans. Elementul central era chiar elementul surpriză – acele momente speciale pregătite pentru oameni de rând, astfel încât aceștia să își împlinească un vis. Andreea Marin aducea vechi prieteni de peste hotare, părinți pe care nu îi văzuseră de mult sau nu îi cunoscuseră niciodată. Făcea posibil orice vis, oricât de îndrăzneț.

Apreciata emisiune s-a încheiat în anul 2008, când Zâna Surprizelor s-a dedicat familiei, fiind însărcinată cu fiica sa, Violeta

Cine este Dana Mladin

Dana Mladin, producătoarea emisiunilor „Surprize, Surpize„, „Next Star”, „Plasa de Stele” a ajuns cunoscută după spectacolul Școala Vedetelor. Ea povestește: „Lazarov venise la TVR cu niște formate și căuta oameni. Atunci Titus m-a recomandat și pe mine. Ne-a strâns pe toți, am discutat, apoi am mers la Madrid, unde am văzut niște emisii. Iar la el acasă, nu am să uit niciodată, am mâncat cele mai bune trufe. Și acum îmi amintesc de ele.

Din tot ce văzusem mi-a plăcut formatul Surprize, surprize. Și i-am spus asta. Iar când ne-am întors în țară m-a anunțat că sunt director de program la această emisiune. Director de program este un fel de producător general. O funcție foarte importantă, desigur, câtă vreme eu aveam 25 sau 26 de ani. Inițial m-am panicat, dar ulterior mi-am dat seama ce curaj a avut să ia o începătoare și să îi dea pe mână o producție mamut”, și-a amintit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini