Redactia.ro
Home » TV » Cum și-a pregătit fiica Oana Roman în prima zi de școală: “Isa începe clasa I”

Cum și-a pregătit fiica Oana Roman în prima zi de școală: “Isa începe clasa I”

GALERIE FOTO (4)

Oana Roman și-a pregătit fetița, pe micuța pentru prima zi de școală. Fiica lui Petre Roman a ținut să le arate fanilor ei cum și-a îmbrăcat fiica, prilej cu care a transmis un mesaj și celorlați școlărei!

Ca orice mamă, Oana Roman a avut parte de o zi foarte importantă! Fiica ei, Isabela Maria, a început clasa I! Vedeta a îmbrăcat-o precum o elevă model, așadar prima zi de școală a început cu dreptul pentru micuță!

Cum și-a pregătit fiica Oana Roman în prima zi de școală

Cum era de așteptat, Oana Roman nu a uitat să aibă grjă și de propria ținută pentru prima zi de școală a Isabelei. Aranjată și zâmbitoare, vedeta s-a pozat în oglindă pentru a le arăta outfit-ul urmăritorilor ei. Totodată, fiica lui Petre Roman a anunțat că este o zi importantă în viața fetiței sale.

„Ne pregătim să plecăm la școală, Isa începe azi clasa I”, a scris Oana Roman în cadrul unui InstaStory.

Vedeta TV apare îmbrăcată într-o rochie lungă, cu un decolteu căzut ușor de pe umeri. Ținuta de culoare maro cu buline i-a pus în evidență silueta din ce în ce mai bine conturată.

Fiica lui Petre Roman a postat și o fotografie cu Isabela, făcută chiar înainte să plece la școală. La 7 ani, fetița pare pregătită să-și cunoască noii colegi! Mama ei a avut grijă să fie îmbrăcată ca un elev model. Isa a purtat în priza zi de școală un sarafan bleumarin și o cămășuță albă, cu un model discret.

Și pentru că mama ei este mereu la modă, așa este și fiica ei! Micuța Isa a purtat și ciorapi albi până la genunchi, cu o pereche de pantofi sport.

„Isa e pregătită pentru prima zi de școală. Baftă tuturor copiilor în primul an școlar”, le-a urat tuturor Oana Roman.

Ajunsă la școală, Oana Roman a mai postat o imagine din curtea școlii. Vedeta TV a făcut o remarcă la adresa fiicei ei, observând ceva deosebit la ea față de toți ceilalți colegi ai ei.

„Isa mea, cea mai înaltă din clasă”, este mesajul postat de vedetă la InstaStory-ul făcut în curtea școlii!

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Micuța Isa are toate motivele să fie extrem de fericită, având în vedere că părinții ei au decis să fie din nou împreună, după divorț! La începutul anului cei doi au anunțat că divorțează, dar la câteva luni distanță au declarat că nu pot trăi unul fără celălalt.

Au fost văzuți împreună din ce în ce mai des împreună, mai ales că micuța Isa își dorea ca și tatăl ei să vină în vacanțele împreună cu mama ei. În cele din urmă, se pare că dragostea a învins, așa că au anunțat că-și mai acordă o șansă.

“Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a mărturisit Marius Elisei, pentru Antena Stars.

“Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult”, a declarat și Oana Roman, la momentul împăcării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: