Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-au petrecut seara Elon Musk și invitații săi la o stână din Poiana Brașov. Ce datini românești au cerut miliardarii

Cum și-au petrecut seara Elon Musk și invitații săi la o stână din Poiana Brașov. Ce datini românești au cerut miliardarii

GALERIE FOTO (2) Elon Musk

Prima oprire a lui Elon Musk și a invitaților săi de seamă înainte de mega-petrecerea de Halloween de la Castelul Bran a fost la o stână din Poiana Brașov.

A fost o cină organizată de CEO-ul Tesla și Space X la o stână turistică, unde oaspeţii s-au bucurat de program artistic, mâncare tradiţională şi foc de tabără. În zona izolată și bine împrejmuită, securizată de altfel de agenți de pază, oaspeții au fost aduși pe rând, cu mașinile. Aceștia au fost întâmpinați cu pâine, sare și țuică de prune.

S-a jucat „capra” pentru miliardarii lumii

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor. O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe. S-a făcut și un foc de tabără imens, la cererea miliardarului, iar în jurul său, invitaţii au urmărit „Jocul Urşilor”, obicei specific sărbătorilor de iarnă.

S-a jucat și „capra”, potrivit cancan.ro. Elon Musk s-a bucurat de bucatele tradiționale, căci pe contul lui de Twitter a apărut un mesaj în care lăuda pâinea proaspătă și prăjiturelele. Poate fi un semn că ospitalitatea românilor și țara noastră l-au cucerit, mai ales datorită mâncărurilor tradiționale.

Distracţia vedetelor s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculos. Mulţi dintre invitaţi au venit de vineri, în aşteptarea marii petreceri de la Bran. Iar unii deja au postat pe reţelele de socializare primele impresii despre România. Actrița de origine suedeză Julia Sandstrom a pus pe Instagram, sâmbătă seară, o filmare din elicopter în care se poate vedea Castelul Bran.

Bogații lumii, petrecere la Castelul Bran

Duminică seara, petrecerea s-ar muta la Castelul Bran. Potrivit unor surse, întregul castel a fost rezervat pentru un ”grup de americani”. Și reprezentanții clădirii monument – istoric confirma că duminică, dar și în zilele următoare, totul a fost rezervat pentru ”evenimente private”.

„Listele de invitați sunt ale clientului și rămân ale clientului. Nu ar fi prima data când la evenimentele noaste au ajuns nume mari fară să știm. Dar, în acest monent, nu există absolut nicio informare oficială. Ar fi incredibil, nu doar pentru Castelul Bran ci și pentru România”, a declarat Alexandru Prișcu, directorul Castelului Bran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: