Redactia.ro
Home » Monden » Cum și unde va fi înmormântat Stephan Pelger. Designerul și-a pus capăt zilelor la 44 de ani

Cum și unde va fi înmormântat Stephan Pelger. Designerul și-a pus capăt zilelor la 44 de ani

stephan pelgar

Vestea morții lui Stephan Pelger a produs multă tristețe printre prietenii săi și nu numai. Designerul a decis să încheie socotelile cu viața la vârsta de 44 de ani. A ales s-o facă într-un mod brutal: prin spânzurare.

Sinuciderea este un păcat foarte grav, strigător la cer, fiindcă cei care au recurs la acest gest s-au lepădat de credinţa în Dumnezeu. Prin urmare, preoții nu oficiază slujba de înmormântare în cazul persoanelor care s-au sinucis.

Stephan Pelger va fi incinerat

Din moment ce omul refuză să trăiască viața ca pe un dar și se sinucide, Biserica refuză să mai săvârșească slujba înmormântării pentru astfel de persoane, potrivit doxologia.ro. Este și cazul designerului Stephan Pelger! Or mama sa a luat deja o decizie importantă: acesta va fi incinerat.

Trupul neînsuflețit al designerului va fi incinerat în România, însă înmormântarea nu va avea loc în țara noastră, potrivit cancan.ro. Tania Budi, care îl cunoștea de mulți ani pe Stephan Pelger, a făcut primele declarații despre înmormântarea lui. Acesta va fi incinerat la cererea mamei lui, iar apoi cenușa va fi dusă în Germania.

„O să fie totul anunțat la un moment dat. Se fac procedurile legale, apropo de documente, împuterniciri. Nu se știe exact acum. E un grup de prieteni ce fac aceste pregătiri. Va fi o ceremonie mare cu mulți prieteni, așa cum îi plăcea lui. Va fi îmbrăcat frumos, cu flori, așa cum și-ar fi dorit.”, a declarat ea, conform spynews.ro.

Stephan Pelger va fi înmormântat lângă tatăl său, la Munchen

Epuizat de această luptă grea, Stephan a luat decizia radicală de a-și pune capăt zilelor. Trupul său a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia în București. Stephan nu avea nicio rudă în România, iar mama sa adoptivă este internată, în stare gravă, într-un spital din Munchen.

„Mama lui fiind internată, au sedat-o înainte să îi dea vestea. Doamna a ales să îl incinereze, deci încă nu se știe ce cum și în ce fel.

În primul rând, din cauza durerii cumplite, comunicarea între noi este destul de grea, dar suntem foarte mulți oameni care ne-am mobilizat și vedem ce putem face. Știm doar că mama lui a decis să fie incinerat, după aceea trimis în Munchen și înmormântat lângă tatăl lui. Momentan, atât știu, restul sunt informații care nu sunt sigure și nu pot să le spun.”, a spus Tania Budi, pentru Unica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: