Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum slăbești în funcție de zodie? Alege dieta care ți se potrivește

Cum slăbești în funcție de zodie? Alege dieta care ți se potrivește

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ești o persană încăpățânată și pasională. Mereu deschisă să începi o nouă dietă, doar că nu durează mult și renunți la ideea de regim. Ai nevoie de un regim intens,dar pe termen scurt pentru a te putea ține de el. Competiția cu o altă persoana este perfectă pentru tine fiincă nu-ți place să ieși pe locul 2.

ÎNCEARCĂ DIETA ATKINS

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Tu esti cea mai predispusă la o viață sedentară, drept pentru care kilogramele se adună ușor, ușor, dar sigur. Ai nevoie de activitate fizică regulată și trebuie să fi foarte atentă la regimul alimentar.

ÎNCEARCĂ DIETA NUTRISYSTEM

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Tu ești zodia cea mai ușor de distras. Mintea ta este într-o continuă agitație, drept pentru care este ușor să arzi caloriile. Gustările mici te pot salva, mai ales când ai activitate.

ÎNCEARCĂ DIETA DISOCIATĂ

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Persoanele din zodia ta mănâncă pe fond emoțional și adoră să ia o gustare la miez de noapte, în special ceva dulce. Încearcă să eviți să faci mese prea bogate în grăsimi.

ÎNCEARCĂ DIETA RINA

Leu ( 23 iulie – 22 august)

Entuziastă și cordială sunt cuvintele care te descriu cel mai bine. Ai nevoie de o dietă care îţi oferă multă libertate şi flexibilitate. Mersul la sală este perfect pentru tine.

ÎNCEARCĂ DIETA DUKAN

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tu ești perfecționistă și sensibilă când vine vorba de o dietă. Din cauza așteptărilor tale prea mari, dacă nu vezi rapid rezultate, renunți imediat. Vegetarianismul este soluția pentru tine.

ÎNCEARCĂ DIETA WIGHT WATCHERS

Balanţă (23 seprembrie – 22 octombrie)

Detaliile te încurcă de cele mai multe ori. Ești predispusă să te răzgândești rapid în privința dietei pe care o urmezi, cu toate că rezultatele se văd.

ÎNCEARCĂ DIETA MAYO

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Totul sau nimic este deviza ta când vine vorba de aspectul fizic. Determinarea te caracterizează. Pentru tine este potrivit orice regim care presupune strictețe și care îți testează limitele.

ÎNCEARCĂ DIETA CU SUCURI NATURALE

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Provocările sunt o plăcere pentru tine. Zodia ta este predispusă să pună kilograme în plus în zona coapselor şi şoldurilor, zone de unde este dificil de îndepărtat. Drumețiile sunt o variantă bună pentru a te menține în formă.

ÎNCEARCĂ DIETA MEDITERANEEANĂ

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu răspunzi excelent la stimuli precum structură și disciplină. Calmitatea te caracterizează, dar și puterea de concentrare. Ai nevoie de o dietă şi un plan de fitness cu accent pe exerciţii uşoare.

ÎNCEARCĂ DIETA DE DETOXIFIERE

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îți place să încalci mereu regulile și ești un spirit liber. Alergatul pe bandă sau dansul sunt soluţii excelente pentru tine, deoarece vărsătorul guvernează sistemul circulator şi gleznele.

ÎNCEARCĂ DIETA BEVERLY HILLS

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ești visătoare și idealistă și mereu mizezi pe diete care promit rezultate imediate. Ai nevoie de exerciţii care te liniştesc ca yoga, căţăratul sau alegatul. Ai nevoie de trei mese pe zi.

ÎNCEARCĂ DIETA KETOGENICĂ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: