Redactia.ro
Home » Știri » Ce este metoda 369? Doar așa obții orice îți dorești. Oamenii jură că le-a schimbat viața

Ce este metoda 369? Doar așa obții orice îți dorești. Oamenii jură că le-a schimbat viața

Metoda 369. Sursă foto: anabelmagazine.com

În căutarea unui echilibru spiritual și material, uneori ajungem să ne întoarcem către tehnici simple, dar puternice. Una dintre acestea este Metoda 369, un exercițiu inventat de renumitul om de știință Nikola Tesla, care a considerat cifrele 3, 6 și 9 ca fiind divine, spunând că „Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului”.

Cum Funcționează Metoda 369

Această tehnică simplă necesită doar un pix, o foaie și, cel mai important, o dorință clară. Începe prin a stabili exact ce îți dorești să atragi în viața ta. Fie că este vorba de o promovare, achiziționarea unei locuințe sau găsirea unui partener de viață. Scrie această dorință de trei ori dimineața, de șase ori după-amiaza și de nouă ori seara într-un jurnal. În timp ce scrii, vizualizează și simte că acea dorință s-a împlinit deja. De exemplu, „Am banii necesari pentru vacanța în Grecia” sau „Sunt recunoscătoare pentru promovarea pe care am primit-o”.

Deși Metoda 369 este simplă în esență, este important să acționezi în consecință în viața de zi cu zi. Fiecare acțiune pe care o întreprinzi ar trebui să se îndrepte către obiectivul tău. Așadar, economisește pentru acea vacanță în Grecia, fii productiv la locul de muncă pentru a obține promovarea dorită și fii deschis pentru oportunități, astfel ceea ce manifești, să se împlinească.

În cât timp se văd rezultatele

Nu există un termen exact pentru a vedea rezultatele, dar răbdarea și încrederea sunt cheia. Manifestarea necesită o credință profundă și eliminarea îndoielilor. Unele persoane au obținut rezultate prin aplicarea metodei de manifestare 369 împreună cu regula lui Abraham Hicks , concentrându-se timp de 17 secunde pe un gând pozitiv pentru a atrage energii similare.

În concluzie, Metoda 369 poate fi un instrument puternic pentru atragerea lucrurilor dorite în viață, dar este esențial să o aplici cu încredere, optimism și perseverență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: