Redactia.ro
Home » Știri » Cum trebuie făcută corect spovedania. Ce trebuie să faci înainte să te spovedești și ce să-i spui preotului

Cum trebuie făcută corect spovedania. Ce trebuie să faci înainte să te spovedești și ce să-i spui preotului

Cum trebuie făcută corect spovedania. Ce trebuie să faci înainte să te spovedești și ce să-i spui preotului

Regulile de care trebuie să ții cont la spovedanie. Pare că nu ai nimci altceva de făcut decât să mergi și să îți mărturisești păcatele, însă sunt mai multe lucruri de care trebuie să ții cont.

Cum se face o spovedanie corectă. Regulile pe care trebuie să le respecți neapărat

Unul dintre cele mai importante lucruri care are loc în perioada Paștelui este spovedania. Iată ce reguli trebuie să urmez pentru spovedanie corectă.

Odată cu ocazia Sfintelor Paști, toți credincioșii care au ținut post doresc să se spovedească pentru că am mai apoi să se împărtășească cu sângele și trupul mântuitorului Iisus Hristos.

Totuși, sunt niște reguli de care trebuie să ținem cont înainte de a merge la spovedanie, pe care mulți poate nici măcar nu le știu. Iată de ce regul trebuie să ții cont pentru spovedanie o corectă. În primul rând, nu trebuie să intri la spovedit atunci când preotul este ocupat obosit sau este aglomerat pentru că n-o să reușești să faci o spovedanie corectă.

Ce să faci înainte de a merge să te spovedești

De asemenea, trebuie să eviți să mărturisești păcatele tale atunci când la ușa preotului se află la rând mai multă lume. Nu trebuie, de asemenea, nici să stai într-un loc în care să poți aui păcatele pe care le spun ceilalți oameni.

Atunci când ajungi în fața preotului, trebuie să îți spui toate păcatele cu glas tare și clar, pentru a te asigura că părintele te auzit și te-a iertat. Numai păcatele spuse cu voce tare sunt iertate. De asemenea, dacă mergi la spovedit nu trebuie să bârfești, să vorbești despre cei ce sunt acolo, dar nici să râzi sau să critici, pentru că momentele acelea le folosești pentru a te gândi la păcatele tale ce vrei să fie iertate când ajuni în fața duhovnicului.

Înainte de a merge la spovedit trebuie să te pregătești: să ții post cinci zile și în ziua în care te mărturisești să  nu mănânci și să nu bei nimic. Pe scurt, în ziua care te spovedești trebuie să ții post negru. Nu trebuie să povestești nici rudelor și nimănui altcuiva ce te-a întrebat preotul, ce ai mărturisit și ce ai de făcut pentru a-ți fi iertate păcatele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: