Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum va afecta Mercur retrograd fiecare semn zodiacal. La ce să ne așteptăm până pe 3 iunie 

Cum va afecta Mercur retrograd fiecare semn zodiacal. La ce să ne așteptăm până pe 3 iunie 

Mercur retrograd

S-a întors! Probabil cel mai temut fenomen astrologic, al doilea Mercur retrograd din 2022 este aici pentru a adăuga un alt strat de complexitate unei luni deja supraîncărcate din punct de vedere astrologic. Între 10 mai și 3 iunie, planeta gândirii și a comunicării va efectua a doua retrogradare a anului, care va acoperi două semne zodiacale diferite, Gemeni și Taur. 

Ce va însemna acest Mercur retrograd pentru semnul tău zodiacal

Mercur își inițiază retrogradarea în Gemeni, un semn de aer intelectual care îi place și care guvernează comunicarea, comunitatea și interacțiunea socială. Deoarece Gemenii sunt foarte sociali prin natura lor, suntem obligați să îi simțim efectele ori de câte ori suntem în contact cu lumea exterioară. Angajamentele de tot felul vor fi, de asemenea, o temă, deoarece Mercur va activa asteroidul Juno în Pești. Dacă ai încheiat recent un contract sau o relație romantică, pregătește-te să revizuiești unele dintre clauzele sau termenii asupra cărora ai convenit. Folosește această perioadă pentru introspecție și, dacă poți, amână orice schimbare pe termen lung până pe 11 iunie, când Mercur se va deplasa cu toată viteza.    

22 mai este o dată importantă de-a lungul acestei călătorii, deoarece, Mercur părăsește Gemenii și intră în Taur în mișcare retrogradă. Spre deosebire de Gemeni, Taurul nu este un semn zodiacal în care lui Mercur îi place să se afle, așa că vom simți mai intens această schimbare, deoarece cel mai probabil va reduce productivitatea destul de considerabil. În timpul călătoriei sale retrograde prin Taur, Mercur va fi blocat într-un pătrat cu severul Saturn, ceea ce va aduce întârzieri care implică figuri de autoritate. Deoarece Saturn este o planetă învățătoare, efortul și munca introspectivă pe care o facem acum vor avea consecințe pozitive și pe termen lung. 

Ca în cazul fiecărui Mercur retrograd, ne putem aștepta la obișnuitele incidente de comunicare, întârzieri și surprize, la un nivel mai profund, 

Berbec

Mercur își începe retrogradarea în sectorul tău de comunicare, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mereu la curent cu interacțiunile tale și cu gadgeturile tehnologice. Ținerea sub control a impulsivității va fi importantă, la fel ca și salvarea tuturor documentelor, purtarea de baterii și închiderea tuturor aplicațiilor și ferestrelor pentru a evita pierderea informațiilor critice. Pe 22 mai, Mercur începe să îți activeze sectorul financiar, până pe 3 iunie. În aceste zile, ai grijă la cheltuielile tale, deoarece unele plăți ar putea fi amânate. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a-ți reevalua bugetul și strategiile financiare.

Taur

La începutul retrogradării, Mercur se va afla în sectorul tău de valori personale, anunțând câteva zile în care ai putea să-ți pui la îndoială viziunea ta asupra vieții în general. Viața se schimbă incredibil de repede pentru tine, așa că folosește această perioadă pentru a te așeza și a reflecta asupra a ceea ce contează cu adevărat cel mai mult pentru tine. Începând cu 22 mai, accentul se mută spre prima ta casă a sinelui, ceea ce te-ar putea determina să iei în considerare un upgrade de imagine. Dacă nu ești pe deplin mulțumit de modul în care te percep ceilalți, acest tranzit te poate ajuta să aduci laolaltă interiorul și exteriorul, restabilind încrederea.

Gemeni

Este timpul pentru o schimbare de look, Gemeni! Prima zonă a vieții tale pe care Mercur o va atinge este prima casă a persoanei fizice, care include imaginea ta publică. Dacă nu-ți place cum te prezinți, este timpul să aliniezi ceea ce este în interior cu ceea ce este în exterior. Apoi, între 22 mai și 3 iunie, accentul se mută spre sectorul tău de singurătate. Deși este împotriva naturii tale, petrecerea timpului singur va fi esențială pentru tine în aceste zile, deoarece Mercur îți va trimite mesaje valoroase atunci când te afli într-o stare de odihnă și meditație.

Rac

La începutul retrogradării, Mercur se va afla în sectorul tău de subconștient, cerându-ți să reduci orele de muncă și să te retragi cât mai mult posibil din scena socială. Visele tale vor fi vehiculele unei înțelegeri valoroase în această perioadă. Odată ce Mercur intră în Taur, efectele lui Mercur retrograd vor fi mai vizibile atunci când interacționați cu comunitatea dumneavoastră. Fii atent la interacțiunile tale în această perioadă, deoarece bârfele și neînțelegerile ar putea fi numele jocului. Cu toate acestea, aceste evenimente te vor ajuta să îți dai seama cine sunt adevărații tăi prieteni, Rac. 

Leu

La început, Mercur retrograd îți va activa sectorul prieteniei, cel mai probabil instigând schimbări în cadrul unuia sau mai multor grupuri sociale. Stai departe de dramă, Leu, pentru că ceea ce spui acum unei persoane ar putea avea consecințe pe termen lung. Începând cu 22 mai, atenția lui Mercur se mută în sectorul tău de carieră și reputație. Răbdarea și o abordare prudentă sunt esențiale acum, deoarece ar putea fi nevoie să revii sau să refaci un proiect important. Dacă nu ești mulțumit de cariera ta, este tranzitul perfect pentru a reevalua ceea ce faci pentru a-ți câștiga existența.

Fecioară

Mercur își va începe retrogradarea în sectorul tău de muncă și de vizibilitate publică, cerându-ți să îți regândești abordarea proiectelor importante. Este posibil ca unele chiar să fie nevoie să te întorci la planșa de desen, ceea ce le-ar putea face mai reușite pe termen lung, așa că privește întârzierile ca pe niște binecuvântări deghizate. A doua parte a retrogradării te va avea într-o dispoziție mai gânditoare, deoarece îți va activa sectorul filosofiei de viață. Mercur retrograd ar putea să te determine să înțelegi cu adevărat un mare adevăr: convingerile tale îți creează realitatea.

Balanță

Ești un semn mental, Balanță, iar începutul retrogradării te va face să te gândești la unele dintre cele mai mari întrebări ale vieții. Pe măsură ce viața se schimbă în jurul tău, la fel se întâmplă și cu convingerile tale, iar Mercur te va ajuta să le reajustezi pe ale tale între 10 și 22 mai. A doua parte a retrogradării are un ton mai psihologic pentru tine, deoarece Mercur aduce teme legate de bani și intimitate cu care trebuie să te confrunți. Dacă ești într-o relație serioasă, este timpul să spui adevărul pentru a putea înțelege mai bine nevoile celuilalt.

Scorpion

Pentru tine, Scorpion, toată această retrogradare a lui Mercur va fi despre a face ajustări într-una dintre cele mai apropiate legături ale tale. În primele zece zile, între 10 și 22 mai, vei atinge subiecte sensibile, cântărind concesiile și resursele pe care le împarți fie cu un partener romantic, fie cu unul de afaceri. Apoi, între 22 mai și 3 iunie, accentul se mută pe renegocierea condițiilor tale, precum și pe redefinirea granițelor stabilite. Cooperarea din partea ta va fi esențială, deoarece a avea o stare de spirit fixă ar putea lucra împotriva ta, dragă Scorpionule.

Săgetător

Dacă te afli într-un parteneriat serios de afaceri sau romantic, Mercur retrograd ar putea readuce la suprafață probleme vechi în primele zece zile ale retrogradării (10 mai-22 mai). În timp ce purtarea unor conversații dificile este dificilă, aerisirea sentimentelor voastre ar putea să vă apropie mai mult. Apoi, începând cu 22 mai, efectele retrograde se mută în sectorul tău de sănătate. Folosiți zilele dintre 10 și 22 mai pentru a testa un nou program, noi antrenamente, obiceiuri alimentare și tipare de somn, apoi faceți schimbările necesare odată cu sosirea datei de 11 iunie.

Capricorn

La începutul retrogradării sale, Mercur îți pune rutina de viață sub un microscop, arătându-ți ce a funcționat și ce nu. Dacă te-ai luptat să păstrezi un echilibru sănătos între viața profesională și cea privată, Mercur retrograd te poate ajuta cu adevărat să reformulezi un program astfel încât să funcționeze cu adevărat pentru tine începând cu 11 iunie. A doua parte a retrogradării (22 mai – 3 iunie) îți activează a cincea casă a creativității și a distracției. Acesta este un moment fabulos pentru a vă lua timp liber și a face ceva care vă hrănește copilul interior și vă aduce bucurie.

Vărsător

Dacă te-ai întâlnit recent cu cineva, Mercur retrograd în a cincea ta casă a afacerilor amoroase ar putea aduce puțină dramă din cauza unei comunicări greșite sau chiar a unei vechi iubiri care reapare brusc. Reaprinderea unei povești de dragoste sună cu siguranță amuzant, dar lucrurile par diferite de data aceasta? Cel mai probabil nu, Vărsătorule! Accentul celei de-a doua părți a retrogradării se mută pe viața ta de familie odată cu sosirea datei de 22 mai. De data aceasta, ar putea fi vorba de o situație cu un coleg de cameră, un membru al familiei și chiar un părinte. Va fi important să investești timp și energie pentru a o lămuri.

Pești 

O situație casnică va necesita atenția ta, deoarece Mercur își inițiază retrogradarea în sectorul tău de casă și familie, Pești. Un aparat electrocasnic s-ar putea strica sau, dacă energia s-a blocat, ai putea decide să faci schimbări pentru ca locuința ta să se simtă mai confortabil. A doua parte a retrogradării se mută în sectorul tău de comunicare, așa că va fi esențial să te gândești înainte de a acționa, să vorbești și să trimiți mesaje și e-mailuri importante. Încetinirea ritmului de comunicare acum îți va permite să îți perfecționezi procesele și să faci lucrurile mai ușoare pe termen lung.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: