Redactia.ro
Home » Știri » Cum va arăta înmormântarea dorită de Prințul Philip. Ce plan a pregătit staff-ul regal pentru tristul eveniment

Cum va arăta înmormântarea dorită de Prințul Philip. Ce plan a pregătit staff-ul regal pentru tristul eveniment

GALERIE FOTO (2) Cum va arăta înmormântarea dorită de Prințul Philip.

Cum va arăta înmormântarea dorită de Prințul Philip. Vestea morții prințului Philip a căzut ca un trăsnet pentru britanici, dar și pentru cei care l-au cunoscut. Soțul Reginei Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani, acesta având mai multe probleme de sănătate. Prințul Philip a avut grijă să pregătească dinainte acest eveniment, iar staff-ul are un plan bine pus la punct pentru acest trist eveniment.

Cum va arăta înmormântarea dorită de Prințul Philip. Ce plan a pregătit staff-ul regal pentru tristul eveniment

Cum va arăta înmormântarea dorită de Prințul Philip. Doliu în familia Regală, după ce prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a s-a stins din viață, vineri, 9 aprilie. Anunțul a fost făcut de casa regală britanică. „Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, potrivit declarației Palatului Buckingham.

Ducele de Edinburg, în vârstă de 99 de ani, a avut multe probleme de sănătate, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost internat în spital. Acesta a petrecut 28 de zile în unitatea medicală, fiind cea mai lungă perioadă de spitalizare din viața lui. Din păcate, inima prințului a încetat să bată, chiar înainte cu câteva luni de împlinirea vârstei de 100 de ani. Pentru acest eveniment extrem de trist, staff-ul regal și autoritățile au pregătit un plan denumit Operațiunea Forth Bridge, după denumirea unui pod între regiunile scoțiene Edinburgh și Fife. Așadar”Forth Bridge is down!”este numele de cod sub care se anunță moartea prințului Philip. Informația nu a fost făcută public până ce Buckingham Palace nu a făcut anunțul oficial. Regatul britanic va intra într-o perioadă de doliu național, iar steagurile vor fi coborâte în bernă.

Printul Philip impreuna cu Regina Elisabeta

Pentru că este soțul Reginei, Ducele de Edinburgh are tot dreptul la o înmormântare de stat, însă prințul nu și-a dorit niciodată o înmormântare spectaculoasă. Acesta a cerut să aibă parte de o ceremonie discretă la Capela St. George din Windsor, în stil militar, urmată de înmormântarea la Grădinile Frogmore din jurul Castelului Windsor. Totodată, se zvonește cî Philip s-a implicat în organizarea ceremoniei sale de înmormântare, dorind ca la eveniment să ia parte doar familia, apropiații și șefii de state din Commonwealth.

Reacția ministrului Boris Johnson, după ce a aflat de moartea prințului Philip

Ministrul britanic Boris Johnson a declarat că a primit cu mare tristețe vestea morții prințului Philip. Astăzi, ministrul a salutat curajul și etica ducelui. Johnson l-a numit pe soțul reginei Elisabeta a II-a „cel mai longeviv consort din istorie” și „unul dintre ultimii supraviețuitori din această țară” care a slujit în cel de-al Doilea Război Mondial. ‘Prințul Philip și-a dedicat viața țării de la o distinsă carieră în Marina Regală din timpul celui de-al Doilea Război Mondial până la zeci de ani de slujire în calitate de duce de Edinburgh”, a mai spus Boris Jonhson. De asemenea, liderul liberal-democraților din Marea Britanie și-a exprimat condoleanțele reginei și familiei regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: