Redactia.ro
Home » Homepage » Veste tristă pentru Casa Regala a Marii Britanii! A murit Prințul Philip

Veste tristă pentru Casa Regala a Marii Britanii! A murit Prințul Philip

GALERIE FOTO (2) A murit Prințul Philip!

Veste tristă pentru Casa Regala a Marii Britanii! Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. Acestea era internat în spital. 

A murit Prințul Philip

Alteța Sa Regală, Prințul Filip, Duce de Edinburgh, soțul Riginei Elisabeta a murit vineri dimineață, 9 aprilie. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al Familiei Regale.

”Cu o durere profundă, Majestatea Sa Regina anunță moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Filip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a decedat pașnic în această dimineață la Castelul Windsor. Anunțuri suplimentare vor fi făcute în timp util. Familia Regală se alătură oamenilor din întreaga lume în doliu pentru pierderea sa”, este mesajul care a fost publicat pe site-ul oficial al Casei Regale.

It is with deep sorrow that Her Majesty The Queen has announced the death of her beloved husband, His Royal Highness The…

Publicată de The Royal Family pe Vineri, 9 aprilie 2021

Prințul Philip a fost externat de curând din spital

Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, a părăsit pe 16 martie spitalul, la o lună după internare pentru o infecţie apoi o intervenţie cardiacă. El a fost internat pe 16 februarie într-un spital privat din Londra, King Edward VII. În această perioadă a fost supus unei intervenţii, într-un alt spital londonez, pentru o problemă cardiacă preexistentă.

Prinţul Philip a fost internat patru zile în decembrie 2019 pentru a fi ţinut sub supraveghere şi pentru tratamentul unei afecţiuni anterioare. A fost externat în Ajunul Crăciunului şi dus la Sandringham pentru sărbătorile petrecute împreună cu regina.

Veste tristă pentru Casa Regala a Marii Britanii! A murit Prințul Philip

El a suferit de mai multe boli de-a lungul anilor, fiind tratat şi de blocarea unei artere coronariene la spitalul Papworth din Cambridgeshire în decembrie 2011. Prinţul a mai fost în spital şi pentru o infecţie la vezică în iunie 2012, când a fost nevoit să lipsească de la Jubileul de diamant al reginei. În anii următori, a fost tratat pentru probleme abdominale şi de auz. Toate aceste probleme medicale au dus şi la retragerea sa din viaţa publică în 2017.

Cel mai recent eveniment public la care a participat a avut loc în luna mai 2019. El a luat parte la nunta fiicei prinţilor de Kent, Lady Gabriella Windsor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: