Redactia.ro
Home » Monden » Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin: „De 5 ani o avem pregătită. “

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin: „De 5 ani o avem pregătită. “

GALERIE FOTO (8)

Maria Constantin și Robert Stoica se vor căsători anul viitor. Cântăreața de muzică populară a spus DA în timpul filmărilor pentru show-ul „Splash! Vedete la apă“.

Recent, designerul Florin Burescu a spus cum va arăta rochia de mireasă a solistei.

Cum va arăta a treia rochie de mireasă a Mariei Constantin.

„Noi avem rochia pregătită dinainte de a avea ea o relație. De 5 ani o avem pregătită. Este ceva stabilit, nu e ceva extravagant, dar e ceva unic. Orice femeie are rochia ei acolo în minte și, dacă la celelalte am făcut așa pe repede înainte, asta este studiată la milimetru.

Din ianuarie am stabilit că ne vom apuca de ea. Trebuie să o lucrăm în detaliu, pentru că se lucrează foarte mult la mână. Este din dantelă franțuzească, cea mai dificilă dantelă. Are nevoie de o atenție mai sporită”, a declarat creatorul, pentru WOWbiz.

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și au împreună un fiu, Codrin, de 13 ani.

Ulterior, solista s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Ce rochii a purtat Maria la primele două nunți

Când s-a căsătorit prima oară, Maria a optat pentru o rochie stil prințesă, amplă, cu detalii strălucitoare și din dantelă. La cea de-a doua căsătorie, cu Marcel Toader, solista a purtat în prima parte a zilei un costum popular cu șorț auriu și năframă lungă. Seara, la petrecere, Maria s-a schimbat într-o rochie mulată albă, cu un decolteu generos și o crăpătură luuungă pe picior.

Cel de-al treilea inel de logodnă al solistei are în centru un diamant baguette, fixat pe o bandă stil pavé din aur galben. Bijuteria este similară celei din imagine, vândută pe site-ul Etsy, singura diferență fiind banda. Inelul Mariei are banda complet îmbrăcată în diamante, scrie unica.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: