Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea de Florii. ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Cum va fi vremea de Florii. ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

cum va fi vremea în aprilie 2021

Cum va fi vremea de Florii în 2021. Meteorologii au transmis deja prognoza pentru luna aprilie 2021. Iată cum va fi vremea de florii dar și de Paștele catolic 2021.

Cum va fi vremea de Florii în 2021. Ce temperaturi vor fi

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis deja cum va fi vremea în aprilie 2021. Iată de ce temperaturi vom avea parte în ziua de Florii pentru ortodocși. Temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi obișnuit pentru această perioadă a anului, au transmis specialiști.

De asemenea, precipitațiile vor fi excedentare și de la jumătatea lunii aprilie valorile termice se apropie de cele normale.

Prognoza meteo pentru 29 martie și 5 aprilie 2021

În această săptămână specialiștii anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice. Astfel, vom avea parte de niște temperaturi mai mari decât ar fi normal. Regimul pluviometric va fi deficitar în special în regiunile de sud și de vest și, în general, în restul țării va fi apropiată de cel normal.

Prognoza meteo pentru 5 aprilie și 12 aprilie 2021

Valorile termice din această perioadă vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână pe întreaga suprafață a României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare, cu precădere în partea de vest a țării și mai precis în jumătatea vestică. În rest, ele vor fi normale pentru această perioadă.

 Prognoza meteo pentru 12 și 19 aprilie 2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cum ar fi normal în această perioadă a anului, arată specialiștii. Va ploua într-un regim normal, cantitățile de precipitații fiind apropiate de cele normale.

Prognoza meteo din aprilie arată că în perioada 19-26 aprilie 2021 valorile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi ușor deficitare, așadar de Florii vom avea o vreme frumoasă. Temperaturile pot urca chiar până la 18 °C în ziua aceasta.

Pe tot parcursul lunii aprilie 2021, temperaturile medii ce pot fi întâlnite încep de la valoarea de 11 grade, în special dimineața. În timpul zilei temperaturile vor urca până la 14 grade Celsius și ele pot ajunge chiar și până la 18 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: