Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea de Paște. Temperaturile cresc spre sfârșitul lunii

Cum va fi vremea de Paște. Temperaturile cresc spre sfârșitul lunii

Meteorologii au emis o prognoză provizorie pentru zilele în care ortodocșii sărbătoresc Învierea Domnului. Sunt șanse ca vremea să fie în general frumoasă de Paște, iar temperaturile să se încadreze în limitele normale pentru data din calendar.

Cum va fi vremea de Paște în toată țara

De Paște, conform informațiilor existente la acest moment, vremea va fi în general frumoasă și se așteaptă o creștere a temperaturilor după jumătatea lunii aprilie. Cu privire la precipitații, meteorologii anunță că nu sunt date care să anunțe ploi, dar acestea nu pot fi excluse.

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a anunțat pentru playtech.ro cum va fi vremea de Paște.

Vremea de Paște este încă dificil de estimat cu foarte mare precizie. Datele disponibile arată că este posibil să avem în continuare temperaturi peste normalul calendaristic în sud, sud-est și est a României, iar în rest temperaturi normale, dar și precipitații normale.

Pentru ziua de Paște, 24 aprilie 2022, meteorologii Accuweather anunță vreme schimbătoare la nivelul întregii țări, cu temperaturi maxime cuprinse între 15 și 20 de grade. Potrivit datelor existente la acest moment, atmosfera va fi plăcută în majoritatea regiunilor, însă pot să mai apară precipitații slabe în unele regiuni. Informațiile referitoare la prognoza meteo pentru ziua de Paște 2022 vor fi actualizate în mod constant, luând în calcul schimbările apărute din punct de vedere meteorologic, de la o săptămână la alta.

La momentul actual, prognoza meteo pentru ziua de 24 aprilie 2022 anunță ploi slabe în zona Capitalei. Temperatura maximă ar putea urca, în ziua de Paște 2022, până la 21 de grade. Noaptea, cerul va fi senin, meteorologii Accuweather anunțând o temperatură minimă de 10 grade.

Vremea de Paște la munte

Ziua de Paște va aduce vreme în general frumoasă în regiunile montane. Pe 24 aprilie 2022, la Brașov este anunțată o maximă de 16 grade și un cer variabil. După lăsarea serii s-ar putea face ceva mai frig, minima coborând până în jurul valorii de 3 grade. Chiar dacă noaptea s-ar putea face mai frig, vremea va fi bună, iar cerul va fi predominant noros.

Vremea de Paște la mare

Românii care vor alege să își petreacă Paștele 2022 la malul mării ar putea avea parte de vreme frumoasă, dar și de o temperatură maximă de 17 grade. În timpul nopții meteorologii anunță că cerul va fi mai mult senin, iar temperatura minimă ar putea să coboare până la 10 grade.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: