Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea de Revelion. ANM a transmis prognoza meteo pentru noaptea de Anul Nou

Cum va fi vremea de Revelion. ANM a transmis prognoza meteo pentru noaptea de Anul Nou

Cum va fi vremea de Revelion. Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru noaptea de Anul Nou. Toți românii trebuie să știe care vor fi temperaturile în noaptea dintre ani!

Cum va fi vremea de Revelion

ANM a anunțat prognoza meteo pentru noaptea dintre ani. Specialiștii spun că vom avea parte de o vreme blândă, temperaturi nu foarte scăzute de Revelion. Precipitațiile vor apărea doar în anumite regiuni și vor fi în cantități scăzute. Meteorologii spun că în noaptea de Anul Nou vom avea temperaturi mai ridicate decât cele normale și cu un grad scăzut al precipitațiilor. Mirela Polifronie, meteorolog ANM, a vorbit despre recordurile de temperatură care au fost atinse în ultima perioadă.

 „Într-adevăr, în ultima vreme, ne confruntăm cu numeroase recorduri, atât din punct de vedere termic, cât și din punct de vedere al precipitațiilor, de asemenea, vorbim de o frecvență destul de ridicată, chiar și pe teritoriul României, a fenomenelor specifice instabilității atmosferice, așa cum am avut și-n această vară. Mă refer la grindină, vânt, în special vijelie, acele intensificări de scurtă durată ale vântului. Revenind la recorduri, fiecare lună aduce câte un record. Chiar și luna octombrie 2022 a adus numeroase recorduri, mai ales începutul lunii. Și la noi în țară, am avut câteva recorduri, pe parcursul acestei luni. Am avut la Slatina 25 de grade Celsius, când, în mod normal, ar trebui să avem maxime până la 17 – 18 grade pentru sudul teritoriului. Pe de-o parte China s-a confruntat cu cele mai ridicate temperaturi, undeva la 40 de grade, iar în Grecia au fost cele mai coborâte temperaturi, chiar sub zero grade”, a spus meteorologul Mirela Polifronie, potrivit antena3.ro.

Câte zile libere vom avea de Revelion

Anul acesta, de Revelion românii au liber de 1 și 2 ianuarie, fiind libere legale de la stat, însă, la fel ca în cazul sărbătorii de Crăciun, prima zi din Anul Nou pică într-o duminică, iar românii vor primi şi de această dată, de la Guvernul României, o zi liberă în plus!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: