Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților la munte. Prognoza meteo pentru 14 februarie

Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților la munte. Prognoza meteo pentru 14 februarie

Pe data de 14 Februarie românii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, ocazie cu care intenționează să petreacă momente romantice alături de partenerul lor de viață. Cei mai mulți deja s-au gândit la destinația pe care au ales-o pentru această zi, una dintre ele fiind muntele. Din fericire, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis deja prognoza pentru perioada următoare.

Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților la munte. Prognoza meteo pentru 14 februarie

Chiar dacă suntem la începutul lunii februarie, vremea de până acum a fost caldă și foarte plăcută, perfectă pentru plimbări în aer liber. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  a anunțat că aceeași prognoză se anunță și pentru ziua de 14 februarie, temperaturile fiind în majoritatea țării mai mari decât cele cu care ne-am obișnuit în această perioadă a lunii. Vor exista însă și excepții, iar în unele zone nu este exclus să apară precipitații sub formă de ploaie și chiar ninsoare.

Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 8 grade, iar în săptămâna ce va urma Zilei Îndrăgostiților românii ar trebui să se aștepte la o creștere semnificativă. În ceea ce privește minimele termice, acestea vor fi cuprinse între -1 și 1 grad. În ceea ce privește precipitațiile, acestea se vor încadra în normele obișnuite din punct de vedere cantitativ.

Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților la Brașov. Prognoza meteo pentru 14 februarie

În timpul zilei, cei ce aleg ca destinație muntele vor avea parte de soare, care va străluci cu putere. Cerul va fi mai mult predominant senin, iar temperatura maximă va urca până în jurul valorii de 7 grade.

Nu vor apărea prea multe schimbări nici după lăsarea serii. Astfel, cerul va fi în continuare mai mult senin, însă se va face ceva mai frig, astfel că minima din termometre va coborî până la -1 grad. Pentru moment, nu au fost anunțate ninsori sau ploi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: