Redactia.ro
Home » Știri » Cum va fi vremea în următoarele două luni de vară. Meteorologii ANM nu au cele mai bune vești

Cum va fi vremea în următoarele două luni de vară. Meteorologii ANM nu au cele mai bune vești

Vremea se schimbă radical în toată țara! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Dacă sperați la o vară relaxantă în următoarele 2 luni, aflați că nu va fi deloc așa conform prognozei meteorologice! Deși vor fi perioade caniculare, nu vom scăpa de vijelii puternice pe tot parcursul lunii iulie. Totuși, într-o notă pozitivă, vremea va fi mai stabilă în luna august. Iată prognoza meteo pentru restul verii, conform meteorologilor ANM.

Cum va fi vremea în următoarele două luni de vară

Dacă aveți planuri pentru o vară plină de activități în aer liber, cum ar fi plimbări în natură, explorarea orașului sau chiar o vacanță minunată în țară, este important să luați în considerare câteva vești mai puțin plăcute venite din partea meteorologilor. Avertismentele experților sugerează că următoarele două luni de vară vor fi extrem de instabile, în special luna iulie.

Potrivit declarațiilor meteorologului Romina Jurcă, în luna iulie temperaturile vor fluctua între foarte cald și rece. Se pare că avem de-a face cu apariția frecventă a averselor, iar furtunile însoțite de descărcări electrice și chiar de grindină vor fi o prezență constantă.

Perioadele de caniculă vor fi scurte

Aceste fenomene vor fi mai des întâlnite în special în partea de nord a țării, în zonele muntoase și dealurile respective. Totuși, vestea bună este că perioadele de caniculă vor fi unele scurte.

Potrivit prognozelor meteorologilor, situația se va îmbunătăți odată cu venirea lunii august. Se pare că ploile vor fi, în general, rare în țara noastră, iar vremea va fi predominant frumoasă. Singurele zone în care pot apărea ocazional câteva averse sunt în partea de est a României și în regiunea Moldovei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: