Redactia.ro
Home » Sport » Cum vor fi aleși spectatorii care văd din tribune EURO 2020!

Cum vor fi aleși spectatorii care văd din tribune EURO 2020!

Euro 2020, spectatorii în tribune, Arena Nationala, loterie,

MTS și UEFA au stabilit că 12.500 de fani vor putea fi prezenți în tribunele Arenei Naționale la meciurile de la EURO 2020, care se vor juca la București.

Carol-Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, a explicat ce reguli trebuie să respecte fanii pentru a putea fi prezenți la meciurile din cadrul Campionatului European în această vară. Aceștia vor fi aleși în cadrul unei loterii și trebuie să aibă un test PCR, vaccin sau test rapid.

„Se vor accepta pe stadion doar persoane cu test PCR sau antigen rapid, cu certificat de vaccin sau cu certificat că ai avut COVID deja. Dacă nu ai aceste documente, nu ai nimic din aceste documente, atunci o să ți se facă testare rapidă acolo, după care poți să intri pe stadion”, a spus Eduard Novak, într-un interviu acordat celor de la Antena 1.

12.500 de spectator reprezintă un sfert din capacitatea Arenei Naționale. Deocamdată nu s-a stabilit exact cum vor fi repartizați fanii în tribune. Există două variante luate în calcul. O variantă ar fi ca un loc liber să fie lăsat la fiecare 3 scaune. A doua ar fi ca un scaun să fie ocupat, unul liber. În acest caz rândurile din față și cele din spate trebuie să fie lăsate libere.

EURO 2020, în 12 orașe

12 orașe vor găzdui această ediție a Campionatului European. Roma, Londra, Munchen, București, Bilbao, Dublin, Amsterdam, Glasgow, Copenhaga, St. Petersburg, Budapesta și Baku.
La București primul meci se va juca pe 13 iunie, Austria – Macedonia. Patru zile mai târziu va avea loc întâlnirea dintre Ucraina și Macedonia de Nord. Ultimul meci din faza grupelor care se va disputa pe Arena Națională va fi pe 21 iunie. Ucraina – Austria.
În capitala României se va juca și șasea „optime”, în care se vor întâlni locul 1 din grupa F cu locul 3 din grupa A, B sau C. Campionatul European de Fotbal ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, dar a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: