Redactia.ro
Home » Știri » Cum vor sărbători Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, Crăciunul: „Nu avem bani de cheltuit”

Cum vor sărbători Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, Crăciunul: „Nu avem bani de cheltuit”

Cum sărbătoresc Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, Crăciunul: „Nu avem bani de cheltuit”

Iată cum vor sărbători Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, Crăciunul anul acesta. Ce au de gând să facă în București, unde vor rămâne pentru că nu își permit financiar să plece din oraș.

Cum vor sărbători Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, Crăciunul: „Nu avem bani de cheltuit”

Crăciunul se petrece în familie. Anul acesta, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, vor petrece acasă, în București, iar la masă vor avea câteva bucate pregătite chiar de ele. Împreună.

„O să facem curat în toată casa, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie… la curățenie, dar și la mâncare. Nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru”.

„Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este”, a povestit pentru Click.ro fosta profesoară.

În 2006, Adriana Iliescu a adus pe lume o fetiță, cu toate că medicii nu i-au dat niciodată șanse din cauza vârstei  înaintate. Atunci avea 66 de ani și devenea cea mai bătrână mamă din România. Și-a crescut singură fiica, pentru că un partener de viață nu a avut în tot acest timp.

Eliza Iliescu, care acum este studentă la două facultăți, a înțeles, în timp, că nu-și va putea întâlni niciodată tatăl, deoarece acesta a fost donator la o clinică specializată pentru fertilizare. Identitatea lui este necunoscută, așa că situația nu poate fi schimbată în niciun fel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: