Redactia.ro
Home » Monden » Cumnatul Danei Roba a făcut dezvăluiri uimitoare! Ce a spus bărbatul despre soția fratelui său: ”A zis că i-a dat încet”

Cumnatul Danei Roba a făcut dezvăluiri uimitoare! Ce a spus bărbatul despre soția fratelui său: ”A zis că i-a dat încet”

GALERIE FOTO (2)

Cumnatul Danei Roba a simțit nevoia să intervină în scandalul care a avut loc recent între fratele său și make-up artista. Acesta a făcut dezvăluiri incredibile care i-au lăsat pe mulți cu gura căscată. Iată despre ce este vorba, mai exact.

Cazul Danei Roba a impresionat o țară întreagă în momentul în care au ieșit la iveală detalii cu privire la atitudinea pe care soțul său o avea. Astfel, Marius Balaciu a vrut să facă lumină și să spună și partea de adevăr a fratelui său, deoarece consideră că și Dana a fost vinovată pentru ceea ce i s-a întâmplat.

Cumnatul Danei Roba vorbește despre măcelul comis de fratele său

Marius a mărturisit că nu se aștepta nicio secundă ca lucrurile între cei doi soți să degenereze atât de tare, mai ales în momentul în care Dana și Daniel au mers împreună la el acasă. Acolo bărbatul a încercat să îi ceară iertare soției sale care ar fi refuzat categoric să renunțe la divorț.

„Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: ‘Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă’.

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Știu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept. Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara”, a susținut cumnatul Danei Roba.

Pe cine consideră Marius vinovat, de fapt

În emisiunea Acces Direct, Marius a mărturisit că a fost în vizită la fratele lui cu care a purtat o discuție extrem de serioasă. Acesta i-a mărturisit că, de fapt, Dana ar fi fost cea care ar fi început disputa, lovindu-l și înjurându-l. De asemenea, Marius a explicat că Daniel nu a crezut că a lovit-o prea tare pe cea care i-a dăruit doi copii.

„Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată la înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet”, a mărturisit Marius, fratele lui Daniel Balaciu, la Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: