Redactia.ro
Home » Știri » Cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident bizar în Prahova. Cum s-a întâmplat tragedia

Cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident bizar în Prahova. Cum s-a întâmplat tragedia

Un celebru afacerist român a murit într-un accident bizar, la doar 65 de ani. Tragedia s-a produs pe un drum din Prahova. În acest moment, anchetarii iau în calcul mai multe ipoteze pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

Este doliu în lumea milionarilor din România. Cunoscutul om de afaceri s-a stins în condiții cel puțin bizare.

Cunoscut om de afaceri din România a murit într-un accident bizar

Este vorba de milionarul Florin Abagiu. Afaceristul a intrat cu mașina în singurul copac de pe marginea drumului pe care se afla.

Tragedia s-a întâmplat pe e DJ144, între Nedelea și Florești, județul Prahova. După primele concluzii, Florin Abagiu, în vârstă de 65 de ani, a pierdut controlul volanului și a lovit singurul copac de pe marginea drumului. Este luată în calcul și ipoteza ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan.

Omul de afaceri se afla la volanul unui autoturism puternic, marca Audi Q7. El a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-un pom. Din primele informații, impactul i-a fost fatal.

Polițiștii din Prahova au precizat că accidentul rutier s-a petrecut pe DJ 144, în comuna Ariceştii Rahtivani, sat Nedelea. Poliţia a confirmat faptul că şoferul a fost declarat decedat de către echipajul medical de la SMURD.

Cine este Florin Abagiu

Florin Abagiu a fost patronul societății FilSam și al Hotelului-Restaurant Seva. Cumpărase și terenurile de tenis Fibec din apropierea Lacului Curiacul din Câmpina. Aici, afaceristul a vrut să dezvolte un proiect mai amplu, prin care să fie mai bine puse în valoare nu doar investiția sa privată, ci și Lacul Curiacul și Parcul „Constantin Istrati”, situat peste drum de lac, până la limita cu Școala de Poliție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: