Redactia.ro
Home » Sport » Cupa României! Ce gest a făcut Craiova în memoria lui Maradona! FCSB în optimi!

Cupa României! Ce gest a făcut Craiova în memoria lui Maradona! FCSB în optimi!

Chindia, fcsb, Diego Maradona, Craiova

Vineri s-au jucat două partide din șaisprezecimile Cupei României. Chindia – Hermannstadt, 4-2 și Universitatea Craiova – Progresul Spartac. Chiar dacă nu a jucat FCSB s-a calificat deja mai departe.

Hermannstadt a început în forță meciul cu Chindia și a ratat câteva ocazii. În finalul reprizei ambele echipe au marcat.
Jo Santos a deschis scorul pentru Hermannstadt. Aproape imediat, Cherzhez a egalat pentru echipa lui Emil Săndoi. În minutul 80, formația din Târgoviște a rămas în 10, Fomba fiind eliminat. Câteva minute mai târziu, același lucru s-a întâmplat și cu Romario Pires de la sibieni. Câștigătoarea s-a stabilit după executarea loviturilor de departajare. Chindia – Hermannstadt s-a terminat 4-2 și elevii lui Săndoi s-au calificat în optimi.

Omagiul oltenilor pentru Diego Maradona

Universitatea Craiova i-a adus un ultim omagiu lui Diego Maradona, care a murit miercuri, iar joi a fost înmormântat. Oltenii au purtat în meciul cu Progresul Spartac tricouri pe care au imprimat fața celui mai iubit fotbalist al lumii, dar și mesajul „Ad10s, Diego”.

FCSB în optimile cupei fără să joace

FCSB s-a calificat direct în optimile Cupei României. Meciul cu Gloria Buzău, care ar fi trebuit să se dispute luni seara nu se va mai juca. Ilie Stan are mari probleme la lot din cauza infectărilor cu coronavirus. 10 fotbaliști sunt bolnavi și trei oameni din staff. În aceste condiții FCSB va câștiga cu 3-0 la masa verde. Potrivit regulamentului meciurile care nu se pot juca din cauza pentru că jucătorii au coronavirus nu se pot reprograma. FCSB este a doua echipă care beneficiază de această nouă regulă, prima fiind ”U” Cluj.

Comunicat Gloriei Buzău

„Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău și SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară. Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent. Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal”, se scrie în comunicatul celor de la Gloria Buzău.

Gloria Buzău ocupă locul 8 în Liga 2, cu 19 puncte obținute în 12 meciuri. FCSB este lider în Liga I cu 27 de puncte și 6 victorii consecutive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: