Redactia.ro
Home » Sport » Scandal uriaș în Argentina! Selfie cu Maradona în sicriu

Scandal uriaș în Argentina! Selfie cu Maradona în sicriu

Diego Maradona, selfie sicriu, avocat Maradona

Incredibil unde s-a ajuns. Un angajat de la pompe funebre și-a făcut un selfie cu Maradona în sicriul. Mai mult, a și postat poza pe rețelele de socializare pentru a se lăuda.

Nimeni nu se gândea că se poate ajunge atât de departe. Poza făcută de angajatul de la pompe funebre a devenit rapid virală. Avocatul și prietenul lui Diego Maradona s-a înfuriat cumplit și probabil bărbatul nu va scăpa de un proces.

„O canalie. Nu mă voi lăsa până când nu va plăti pentru o asemenea aberație. După ce imaginea cu Diego a devenit virală, mă voi ocupa personal de canalia care a făcut acea fotografie. Toți cei responsabili pentru acest act de lașitate vor plăti”, a scris avocatul și prietenul lui Maradona, Matias Morla pe contul său de socializare.

Bărbatul a fost dat imediat afară, dar Matias Morla a decis să-i facă public și numele celui care a făcut un asemenea gest oribil.

„Diego Molina este canalia. Nu mă voi lăsa până când nu va plăti pentru o asemenea aberație”!, a scris avocatul.

Maradona a suferit un stop cardiorespirator

Diego Maradona a murit pe data de 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani. A suferit un stop cardiorespirator la locuința sa din Tigre. La începutul lunii noiembrie, cel mai mare fotbalist din lume a fost operat pe creier, iar medicii au spus că recuperarea sa decurgea bine. Totuși inima i-a cedat. În ultima perioadă Maradona lua multe pastile și suferea de alcoolism. La o zi după ce a murit, familia a decis să organizeze și înmormântarea. A fost depus mai întâi la Palatul prezidențial situat în centrul istoric al capitalei Argentinei, Buenos Aires. Mai mult de 1 milion de fani au mers să-și ia adio de la idolul atâtor generații. Diego Maradona a fost îngropat la cimitirul Jardin Bella Vista, în cavoul familiei. La slujba din cimitir au participat doar familia și prietenii apropiați. Mii de oameni au stat însă pe marginea drumului pentru pe tot drumul de la Palatul prezidențial și până la cimitir, pentru a-și lua adio de la fosta legendă a fotbalului mondial. În Argentina au fost decretate trei zile de doliu.

Cifrele lui „El Pibe de Oro”

Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell’s (1993-1994);
312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: